Ηλεκτρική σκούπα χωρίς καλώδιο!

Αυτή είναι η σκούπα, που αναμένεται να αποτελέσει «αντικείμενο λατρείας» για πολλά σπίτια καθώς προσφέρει άνεση κίνησης, ενώ δεν έχει καλώδιο τροφοδοσίας. Η πιο επαναστατική σκούπα κυκλοφορεί, πλέον, στην αγορά κι εκτός από τη διευκόλυνση την ώρα του καθαρίσματος, που θα προσφέρει σε όποιον την αποκτήσει, διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά, που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες σκούπες.

Η νέα αυτή πρωτοποριακή συσκευή ονομάζεται Gtech Air

Ram και δεν διαθέτει ούτε καλώδιο ούτε σακούλα για τις σκόνες και τα χνούδια. Αντίθετα, δουλεύει με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες λίθου, οι οποίες αρκούν για να καθαρίσουν δύο σπίτια με μία και μόνο φόρτιση. Η σκούπα μάλιστα ζυγίζει μόλις 3,5 κιλά, σχεδόν τα μισά κιλά από όσο ζυγίζουν οι παραδοσιακές σκούπες.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της σκούπας είναι η δυνατότητα να μετατρέπει όλη τη σκόνη, που συλλέγει στον κάδο της σε πολύ μικρές μπάλες για να διευκολύνει το χρήστη, όταν θα έρθει η ώρα να την καθαρίσει. Επίσης διαθέτει θύρα USB, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή και να σε ενημερώσει πόσες θερμίδες έκαψες κατά τη διάρκεια του καθαρίσματος.

Η τιμή της έχει οριστεί στα 280 ευρώ για την Ευρώπη. Μπορεί να είναι λίγο ακριβή, όμως οι κατασκευαστές υπόσχονται ότι όποιος την αγοράσει, θα κάνει απόσβεση, καθώς η Gtech AirRam καταναλώνει έως και 20 φορές χαμηλότερη ενέργεια από τις παραδοσιακές ηλεκτρικές σκούπες.

Keywords
Αναζητήσεις
σκουπα χωρις καλωδιο, σκουπες χωρις καλωδιο
Τυχαία Θέματα