Ήθελαν και έπαιξαν για την ισοπαλία Ξάνθη και Ατρόμητος

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από αυτά της Ερασιτεχνικής Κατηγορίας σε ποιότητα και θέαμα… εκτυλίχτηκε σήμερα στα Πηγάδια με την Ξάνθη και τον Ατρόμητο να θέλουν και να φέρνουν την ισοπαλία που τους βόλευε σχετικά με τους υπολογισμούς τους για τη συνέχεια…

Ένα από τα χειρότερα ματς του πρωταθλήματος παρακολούθησαν αυτοί που επέλεξαν να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Ξάνθης. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, με τον Ατρόμητο να παίζει καθαρά για να μη δεχτεί γκολ

και τη Ξάνθη να μη μπορεί να βγάλει κάποια ευκαιρία.

Το παιχνίδι, έστω και έτσι, ήταν μοιρασμένο και το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στους θεατές, με εξαίρεση ένα σουτ του Μαρσελίνιο που δε βρήκε στόχο. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος, λίγο πριν το 60ο λεπτό και ανήκε στους Περιστεριώτες. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ναπολεόνι, που έχασε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Μετά το βαθμό που απέσπασε η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου χρειάζεται μία νίκη στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές, προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Συνθέσεις ομάδων

Σκόντα Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Παΐτο, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Ντιέ, Μάνταλος (68' Ντάνι), Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (60' Πλατέλλας), Σολτάνι (86' Ράνος).

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (90'+1' Πίτου Γκαρσία), Σουμπίνιο (83' Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Ουντότζι (65' Ουντότζι), Μάντζιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα