Ήθελε να αυτοκτονήσει μετά τη δολοφονία του αγαπημένου της

Σε μια τραγική ανθρώπινη ιστορία δίχως τέλος εξελίσσεται η δολοφονία του 30χρονου Νίκου Παπουτσιδάκη από την Αυλή Πεδιάδος στην περιοχή της Καισαριανής στις 2 Ιουνίου. Υπενθυμίζεται, πως ο άτυχος 30χρονος είχε δολοφονηθεί στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Καισαριανή, όταν τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ αδίστακτοι εγκληματίες, που ήθελαν να ληστέψουν το αυτοκίνητο του.

Μάλιστα, στο σκηνικό ήταν και ο αδερφός του, ο οποίος ευτυχώς έζησε αν και είχε τραυματιστεί σοβαρά και ήταν για μέρες στην εντατική.

Η

24χρονη, που πήδηξε χθες στη θάλασσα από το «Κνωσσός Παλλάς», 6,7 ναυτικά μίλια νότια της Μήλου, μετέβαινε στην Κρήτη για να επισκεφτεί τον τάφο του συντρόφου της Νίκου Παπουτσιδάκη στην Αυλή Πεδιάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα, καθόταν πότε στο σαλόνι και πότε στο κατάστρωμα και κάποια στιγμή, αποφάσισε να κάνει το απονενοημένο βουτώντας στη θάλασσα και ενώ το πλοίο ήταν μεσοπέλαγα.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και τελικά η 24χρονη περισυνελέγη σώα και αβλαβής.

Αν και επίσημα η αιτία παραμένει άγνωστη, θεωρείται βέβαιο πως η αγάπη της για τον30χρονο, ο οποίος ουσιαστικά εκτελέστηκε από τους Αλβανούς κακοποιούς την οδήγησε στην τρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα