Κακιά στιγμή για τη Βάνα Μπάρμπα η αποχώρηση από το «Πρωϊνό μου»

Όλοι θυμόσαστε την εντυπωσιακή αποχώρηση της Βάνας Μπάρμπα από το πρωϊνό που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά. Ο λόγος της αποχώρησης ήταν το στήσιμο και ο λίγος χρόνος που αφιέρωσαν στην γνωστή ηθοποιό.

Όμως ο καιρός πέρασε και ο θυμός ξεχάστηκε…. Όπως είπε η ηθοποιός, «αν με καλούσαν πάλι θα πήγαινα, ήταν απλά μια κακή στιγμή.»

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν το ζευγάρι κάνει

σωστά την δουλειά του είπε: «Δεν μπορώ να πω ψέμματα. Δεν μου αρέσει τίποτα στην τηλεόραση. Σέβομαι όμως τους ανθρώπους που πάνε για το μεροκάματο».

Όταν ρωτήθηκε για την άποψή της για τους νέους ηθοποιούς, είπε πως «η γενιά η δική μου ήταν λαμπερή και έβγαζε λαμπερούς ανθρώπους. Έχω στείλει μια κατάρα, όποια σταρ βγαίνει μετά από λίγο να χάνεται».

Για την σχέση της με τον χρόνο, «τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Μεγαλώνουμε. Κρινόμαστε για την εμφάνισή μας διαρκώς. Επειδή όμως ανήκω στις γυναίκες που δεν μασάνε, είμαι χορτάτη και μπορώ και συμβιβάζομαι με την φθορά. Είμαι έρμαιο της εικόνας μου, είμαι και εγώ γυναίκα όπως όλες οι άλλες και έχω τα δικά μου τρωτά σημεία».

Μετά την Βάνα λοιπόν το χάος…!

Keywords
Τυχαία Θέματα