Κακοποιός χτύπησε και λήστεψε γριούλα στη Ρόδο

Αντιμέτωπη με τον τρόμο ήρθε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στη Ρόδο, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο κακοποιό που είχε τρυπώσει μέσα για να κλέψει. Ο δράστης δεν δίστασε να την χτυπήσει για να την αναγκάσει να κρατήσει κλειστό το στόμα της.

Ο κακοποιός που φορούσε κουκούλα και γάντι, μπήκε στο σπίτι από μια μπαλκονόπορτα που η 76χρονη ιδιοκτήτρια είχε ξεχάσει ξεκλείδωτη. Μόλις την είδε, της επιτέθηκε, τη χτύπησε και απείλησε να τη σκοτώσει αν έκανε φασαρία! Η τρομοκρατημένη γυναίκα του έδειξε αμέσως πού φύλαγε τις οικονομίες

της ύψους 1.150 ευρώ, ενώ ο κακοποιός άρπαξε ακόμη τέσσερα ρολόγια και δυο χρυσά κοσμήματα πριν χαθεί μέσα στο σκοτάδι. Η 76χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη δεν απέδωσαν καρπούς.

Σαν… σκιά τρύπωσε την περασμένη Τρίτη μέσα σε ένα σπίτι στη δημοτική ενότητα Καμείρου στη Ρόδο μια νεαρή κοπέλα και, χωρίς να την αντιληφθούν οι ένοικοι, άρπαξε μια τσάντα που περιείχε μεταξύ άλλων 500 ευρώ! Η δράστιδα έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά οι άνδρες της Ασφαλείας εξιχνίασαν την κλοπή, βρήκαν στην κατοχή της τα κλεμμένα χρήματα που επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 21χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα