Καλουτά Αλευράς Eurovision: Δεν πληρωθήκαν για τη συμμετοχή τους

Ύστερα από τα πολλά επικριτικά σχόλια που έλαβαν οι δύο ανταποκριτές της Eurovision για την Ελλάδα, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, ο τελευταίος αποφάσισε να αναρτήσει στο Instagram μία απάντηση προς υπεράσπισή τους. Συγκεκριμένα, οι δύο σχολιαστές κατηγορήθηκαν ότι αντιμετώπισαν την Eurovision με «προχειρότητα», κάνοντας

πολλά λάθη, ενώ αρκετοί τους χαρακτήρισαν «αδιάβαστους» και χωρίς χιούμορ. Υπήρξαν, βέβαια και αρκετοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων που τους υπερασπίστηκαν, αναφέροντας πως τους άρεσε η δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Παρόλα αυτά, η κλασσική ατάκα που λέγεται σε αυτές τις περιστάσεις, ειπώθηκε και αυτή τη φορά.

Τόσο παρουσιαστές εκπομπών όσο και χρήστες του διαδικτύου, αναφέρθηκαν απογοητευμένοι από τη δουλειά των Καλουτά και Αλευρά και χρησιμοποίησαν την πληρωμή της δημόσιας τηλεόρασης από τους πολίτες, ως την βασική αιτία που υπήρχαν αυξημένες απαιτήσεις. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν ότι καταχράστηκαν τα «δικά τους» χρήματα, καθώς δεν ήταν καλοί στη δουλειά που τους ανατέθηκε. Ο Ζερόμ Καλούτα αποφάσισε με μια αναδημοσίευση άλλης ανάρτησης να ξεκαθαρίσει την αλήθεια για τον μισθό του, αλλά και για τον μισθό του Θανάση Αλευρά. Η ανάρτηση ανέφερε: «Ανακοίνωση! Οι σχολιαστές της Eurovision δεν έλαβαν καμία αμοιβή! Η συμμετοχή τους ήταν χωρίς χρήματα αμισθί!! Και οι δημοσιογράφοι (όλοι τους) το ξέρουν αλλά θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις. Όλοι οι θιγμένοι μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα απόψε! Το κρατικό χρήμα δεν σπαταλήθηκε!»

«Φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους»

Ένας από τους παρουσιαστές που είχε εκφράσει από νωρίς τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τους δύο ανταποκριτές ήταν ο Άρης Καβατζίκης, που εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο παρουσιαστής, ακούγοντας τις δηλώσεις του Ζερόμ Καλούτα κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, δεν άντεξε και ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 13/5 μέσα από το «Πάμε Δανάη». «Θέλω να πω κάτι, θα το πω πολύ ταπεινά, και όσο μπορώ αξιοπρεπώς. Κάποια στιγμή, είχα καλύψει τη Eurovision, όταν ήταν ο Σάκης Ρουβάς στη Μόσχα. Είχαμε ένα τεράστιο πακέτο, εμείς που καλύπταμε για τα κανάλια, εγώ ήμουν για τον Alpha τότε, και διαβάζαμε όλη μέρα. Αν συγχωρήσουμε τα λεκτικά, γιατί κάποια στιγμή τα ελληνικά δολοφονήθηκαν, δε πειράζει, ας του το συγχωρήσουμε. Δε πειράζει, συγχωρούμε και ότι κάποιες στιγμές μιλούσαν πάνω στα τραγούδια.

Εγώ θεωρώ, και να μην παρεξηγηθώ, ότι όταν πάω σε μια χώρα, αυτό που μαθαίνω καταρχάς είναι τι γλώσσα μιλάνε, τι πολίτευμα έχουν, σε αυτή τη χώρα υπήρξε μια γυναίκα που είναι διάδοχος του θρόνου και μας καλωσόρισε στη χώρα της… Εμείς, όταν καλύπτουμε το γεγονός και βγαίνει να μιλήσει ο διάδοχος ή ο πρωθυπουργός, λέμε και κάτι στο κοινό γιατί δεν είναι υποχρεωμένοι να τον ξέρουν… και μετά τους βάζουν να κάνουν αυτό το αστείο του σουβλατζίδικου, ότι δε την κατάλαβα γιατί είχα καιρό να τη δω» είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης. Σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Εδώ μιλάμε για έναν δημόσιο φορέα. Σας εκλιπαρούμε, φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους. Δε μπορούν να τα κάνουν όλα οι καλλιτέχνες. Λατρεύουμε τους καλλιτέχνες, εγώ προσωπικά τους λατρεύω. Δε γίνομαι αφοριστικός. Φέρτε πίσω τους δημοσιογράφους. Ήταν από τις χείριστες μεταδόσεις που έχουν γίνει ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλουτά Αλευράς Eurovision,kalouta alevras Eurovision