Καντίροφ Ουκρανία: Τι λένε οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ για την παρουσία του Τσετσένου ηγέτη

Ο επικεφαλής της ναζιστικής οργάνωσης «Τάγμα Αζόφ», Αντρέι Μπιλιέτσκι, προειδοποιεί τον ηγέτη της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ότι κινδυνεύει η ζωή του εφόσον ισχύει η είδηση ότι είναι στην Ουκρανία, και μάλιστα κοντά στο Κίεβο. Νωρίτερα ο Καντίροφ δημοσίευσε βίντεο στο Telegram με τον ίδιο να φορά στρατιωτική στολή και να μελετά σχέδια γύρω από ένα τραπέζι με στρατιώτες.

Holyshit! Ramzan Kadyrov is actually in Ukraine, near Kiev!

Apparently, Ukrainian SF units are hunting for

him and wants to capture him alive in order for him to stand trial in Hague for war crimes. #Kiev #Chechen #UkraineWar

pic.twitter.com/gA9EEgK9Fj

— Supratik Roy (@SupratikArko14) March 13, 2022

Σε μήνυμά του, είπε ότι το βίντεο τραβήχτηκε στο Γκοστομέλ, ένα αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο, αναφέρει το Agence France-Presse. «Τις προάλλες βρισκόμασταν περίπου 20 χιλιόμετρα από εσάς τους Ναζί του Κιέβου και τώρα είμαστε ακόμα πιο κοντά», φέρεται να έγραψε ο Καντίροφ καθώς κάλεσε τις ουκρανικές δυνάμεις να παραδοθούν «αλλιώς θα τελειώσετε».

«Πόλεμος» του ηγετη των Τσετσένων με τον Μασκ στα social media: «Ελόνα, μην τα βάζεις με τον Πούτιν»

«Για άλλη μια φορά, προτρέπω όσους βρίσκονται στη Μαριούπολη να παραδοθούν επειγόντως, διαφορετικά θα είναι πολύ αργά το βράδυ. Θα σας παρέχουμε ασφάλεια. Υπάρχουν 5.000 από τους καλύτερους Τσετσένους μαχητές μας γύρω και μέσα στη Μαριούπολη. Κάνε τουλάχιστον μια φορά το αντρίκιο βήμα για χάρη των πολιτών και της πόλης. Για άλλη μια φορά λέω: το βράδυ θα είναι αργά!» αναφέρει σε ένα άλλο βίντεο το Τσετσένος επικεφαλής.

Є інформація, що Кадиров приїхав у Київську область і ховається від нашого спецназу. Якщо це правда – цілком можливо, що вдасться його пристрелити.
Це буде незабутній прийом для тебе, "Дон". pic.twitter.com/xGiojFlBco

— Андрій Білецький (@AndrijBilec) March 13, 2022

Ο Μπιλιέτσκι, από την πλευρά του, είπε ότι εάν ο Τσετσένος ηγέτης βρίσκεται στην περιοχή του Κιέβου «θα είναι δυνατό να τον πυροβολήσουν και να σκοτώσουν». «Αυτό θα είναι ένα αξέχαστο καλωσόρισμα για εσένα, Δον», έγραψε ο Μπιλέτσκι σε tweet του, αναφερόμενος στο παρατσούκλι του Καντίροφ που μιμείται τον τίτλο των ηγετών της ιταλικής μαφίας.

Βίντεο σοκ: Ρώσοι εκτελούν εν ψυχρώ άμαχο με σηκωμένα ψηλά τα χέριαΤο Τάγμα του Αζόφ: Η ίδρυση, η χρηματοδότηση και η απαγόρευση που πάρθηκε πίσω
Keywords
Τυχαία Θέματα