Καψής: Καλή πρόβλεψη η Μεγάλη Τετάρτη για τη διάλυση της Βουλής

Ως μια «καλή πρόβλεψη για τη διάλυση της Βουλής» χαρακτήρισε την Τετάρτη 11η Απριλίου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Βασική επιδίωξη είναι να διαμορφώσουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη νέα κυβέρνηση» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, υπογραμμίζοντας ότι «η προεκλογική περίοδος θα είναι περίοδος εργασίας για την κυβέρνηση».

Αναφορικά με το κλίμα έντασης στην πολιτική αντιπαράθεση, που

τείνει να διαμορφωθεί στην προεκλογική περίοδο, απάντησε ότι «είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τριβές ανάμεσα στα κόμματα, ωστόσο «παρά αυτές πρέπει να προχωρήσουμε στις μνημονιακές δεσμεύσεις μας και όλοι, οι υπουργοί, ο πρωθυπουργός και τα κόμματα, κρινόμαστε από τον λαό».

Ο κ. Καψής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ένταση που υπήρξε από την ανακοίνωση για πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ, δηλώνοντας ότι «η κυβέρνηση καλύπτεται από τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση του Μάκη Βορίδη».

Σχετικά με το ζήτημα των ταξί, σχολίασε πως «ο,τιδήποτε γίνεται ή θα γίνει, γίνεται σε συνεννόηση με τους εταίρους», ενώ τέλος για τις αντιδράσεις περιφερειαρχών στην κατασκευή «χώρων φιλοξενίας» λαθρομεταναστών, υπερτόνισε την ανάγκη για «σωστή και ολοκληρωμένη διαβούλευση, την ίδια στιγμή που το Μέγαρο Μαξίμου και ο αρμόδιος υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι σε στενή συνεργασία, ώστε να προχωρήσει το γρηγορότερο το σχέδιο της κυβέρνησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα