Καρατζαφέρης: Ολοφάνερα τα στοιχεία μετεκλογικής διάλυσης της χώρας

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. «Για τους περισσότερους Έλληνες είναι πλέον ολοφάνερα τα στοιχεία της μετεκλογικής διάλυσης της χώρας», τόνισε αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης και συνεχίζει λέγοντας ότι «ευτυχώς για τον τόπο τα ψέματα

τελείωσαν».

Επιπλέον ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διατυπώνει μια σειρά ρητορικών ερωτήσεων: «Η σοφή λαϊκή ετυμηγορία τιμώρησε από οργή και θυμό δικαίους και αδίκους. Και έπραξε καλώς. Αλλά τώρα όμως, τι; Θα αφήσουμε να παραδοθεί η χώρα στο ροζ όραμα των συντρόφων του κ. Τσίπρα; Στο όραμα ενός τετάρτου γύρου κατάληψης και συντριβής της αστικής Δημοκρατίας; Θα αφήσουμε να μας κατρακυλήσουν στη δραχμή και από εκεί στην εξαθλίωση και στην κοινωνική επανάσταση; Θα αφήσουμε τους θεσμούς, όπως αυτόν του Προέδρου της Δημοκρατίας –την ώρα που προσπαθεί να περισώσει ό, τι μπορεί να περισωθεί- βορά ανοησιών και σκοπιμοτήτων; Θα καθιερώσουμε στη δική μας ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία τις φασιστικές και ναζιστικές νοοτροπίες που αιματοκύλησαν την Ευρώπη;».

Ο κ. Καρατζαφέρης καταλήγει λέγοντας ότι «αυτά είναι πλέον τα ερωτήματα που ο κάθε ένας, με ευθύνη απέναντι στον εαυτό του, στην οικογένειά του και στην Πατρίδα του, θα κληθεί να απαντήσει άμεσα. Ευτυχώς για τον τόπο τα ψέματα τελείωσαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα