Κάρπαθος – αυτοκτονία πατέρα: “Ισως κάποιος ήθελε να εκβιάσει τον γιο με το βίντεο”

“Παγωμένη” παραμένει η κοινωνία της Καρπάθου από την αυτοκτονία πατέρα, ο οποίος δεν άντεξε το bullying και τα σεξιστικά σχόλια συγχωριανών του για τον γιο του. Αιτία ένα βίντεο που έδειχνε το γιο του, σε προσωπικές στιγμές με έναν άντρα και το οποίο διέρρευσε, χωρίς ακόμα να έχει διαπιστωθεί ο τρόπος. Για τον λόγο αυτό, μετά την αυτοκτονία του πατέρα, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση. Να φτάσει το “μαχαίρι στο κόκκαλο” και να μην μείνει αδιερεύνητη καμία πτυχή της θλιβερής υπόθεσης αυτοκτονίας του 60χρονου πατέρα μετά τη διαρροή και το bullying που ακολούθησε βίντεο με προσωπικές στιγμές του γιου του, παρήγγειλε προφορικά στο αστυνομικό τμήμα του ακριτικού νησιού η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, κ. Μαρία Παπαγιαννίδου. “Να είμαστε επιφυλακτικοί, και να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας και το πόρισμα της αστυνομίας. Διαψεύδω ότι είμαστε μία ομοφοβική κοινωνία, είναι μία δύσκολη περίπτωση στο σύνολό της. Ο 60χρονος ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος, ήταν αγαπητός σε όλους και στα σχολεία της περιοχής”, ανέφερε για την υπόθεση ο αντιδήμαρχος Καρπάθου, Μανώλης Παραγυιός.

“Πας στο καφενείο και σε κοιτάνε και γελάνε”

Συγγενικό πρόσωπο του 60χρονου αυτόχειρα μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή του MEGA “Χαμογέλα και Πάλι”. “Γνωρίζω την οικογένεια, ο πατέρας του ήταν ένας ήσυχος, ευγενικός άνθρωπος και η στεναχώρια επιδρά περίεργα σε κάθε άνθρωπο. Στεναχωρήθηκε που είδε όσα είδε στο βίντεο και η ιδιοσυγκρασία του καθένα αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικά”, είπε. “Ο γιος του αυτόχειρα ξέρω ότι είχε σχέσεις με γυναίκες, δεν ξέρω εάν το βίντεο αυτό είναι φτιαχτό. Μπορεί να θέλει κάποιος να τον εκβιάσει, όλα είναι πιθανά. Τώρα ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους, και κυρίως αυτός που έβγαλε το βίντεο στη δημοσιότητα είναι ο πρώτος εμπλεκόμενος”, πρόσθεσε ο ίδιος,

“Εδώ είναι κλειστή κοινωνία, αυτός που έβγαλε το βίντεο είχε σκοπούς, ίσως ήθελε να εκβιάσει. Δεν ξέρω τί μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν του γιου, αν κάποιοι συνουσιάζονταν και μετά υπήρχε εκβιασμός. Είμαστε μία κλειστή κοινωνία, πας στο καφενείο και σε κοιτάνε και γελάνε λέγοντας ‘αυτός είναι ο πατέρας του ….’ ή λέγοντας ‘στο βίντεο ήταν ο γιος του, ο..'”, ανέφερε εν συνεχεία. “Όταν λοιπόν έχεις αίσθημα ευθύνης, νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα, το μυαλό του ανθρώπου κάνει μπαμ”, είπε κλείνοντας ο συγγενής του 60χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα