Κασσελάκης – Λιάγκας: Το “κήρυγμα” σε ρεπόρτερ και η απάντηση του παρουσιαστή

“Μάθημα”Μάθημα” έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης σε δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις έξω από το μπαρ όπου πήγε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά το συνέδριο – θρίλερ. Ο πρόεδρος του κόμματος, μετά την επεισοδιακή τελευταία ημέρα του συνεδρίου, κάλεσε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Kuko’s the bar για ποτό. Εκεί  βρέθηκαν δημοσιογράφοι, οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις στα στελέχη του κόμματος που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα Κασσελάκη για νυχτερινή έξοδο. Ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

δήλωνε ότι τα ΜΜΕ είναι «παντού», οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για όσα έγιναν στο συνέδριο, όπως για τη φράση του «έπεσαν οι μάσκες».

Τότε, ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε σε νεαρή δημοσιογράφο που του έκανε ερωτήσεις ότι είναι ευγενική, και τη ρώτησε πώς λέγεται και πού εργάζεται. Η νεαρή ρεπόρτερ τού είπε πως ονομάζεται Φαίη Φώτου και ότι εργάζεται για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Το… κήρυγμα

«Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα να είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε κυβερνητική επιρροή. Πρέπει να είναι πραγματικά ένα λειτούργημα και σας συγχαίρω για τη δουλειά σας και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνετε ανεξάρτητη δημοσιογραφία και για το έγκλημα στα Τέμπη. Αυτό μπορείτε να το κάνετε;» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη νεαρή δημοσιογράφο, η οποία του απάντησε «κάνουμε όλοι αυτά τα ρεπορτάζ» για να λάβει την απάντηση: «Ναι; Δεν είμαι σίγουρος».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά ενωμένος, μεγαλύτερος, θα είναι σύγχρονος. θα είναι η σύγχρονη προοδευτική συμμαχία η οποία θα λύσει τα προβλήματα του τόπου και θα κερδίσει. Αυτό είναι το σχόλιό μου και αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα εσείς πηγαίντε να σταματήσετε την προπαγάνδα Μητσοτάκη. Αυτό να κάνετε».

Πήγε ο Κασσελακης να γιορτάσει τη «νίκη» του μετά το #συνέδριο_ΣΥΡΙΖΑ και έκανε δηλώσεις περί αδέσμευτης δημοσιογραφίας. Και ήρθε μετά ο Λιάγκας και τον πετσόκοψε. pic.twitter.com/0lEWplsKpy

Nikos Michael (@NikosMichael6) February 26, 2024

Πώς σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το κήρυγμα Κασσελάκη σε νεαρή δημοσιογράφο

Τις δηλώσεις Κασσελάκη σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, λέγοντας: «Και μετά ξύπνησε. Εγώ ονειρεύομαι μόνο όταν φάω βαριά το βράδυ και βλέπω κανέναν εφιάλτη. Ονειρευόμαστε όταν κοιμόμαστε. Ο σύντροφος Κασσελάκης -πολύ ωραίο με το τρίτο κουμπί ξεκούμπωτο, ωραίο το στήθος- ονειρεύεται και ξύπνιος. Δηλαδή, πού την είδε την επιτυχία; Δηλαδή αυτή η κωμωδία “όχι πάρε πίσω την υποψηφιότητα”, “όχι πάρε πίσω τις εκλογές”, “όχι τετραπλές εκλογές”, “όχι μονές εκλογές”, αυτή η γελοιότητα των τεσσάρων ημερών στον ΣΥΡΙΖΑ”».

Keywords
Τυχαία Θέματα