Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Τα θερμά λόγια που… θυμήθηκαν οι εσωκομματικοί αντίπαλοι

Θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχε επιφυλάξει σε άρθρο του τον Ιούλιο στην αγγλόφωνη έκδοση της Καθημερινής ο Στέφανος Κασσελάκης, σήμερα υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τότε υποψήφιος βουλευτής του κόμματος και αυτό δεν το ξεχνούν οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι… Ορισμένοι μάλιστα έφθασαν να γράψουν στα social media, ότι είναι “βαλτός” για να ελέγξει και τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι

γράψει ο Στέφανος Κασσελάκης; Στο άρθρο με τίτλο “Θα σηκωθούν παρακαλώ οι Ελληνες Δημοκρατες;” με την έννοια να σηκωθούν και να πάρουν τον λόγο και να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους, μαζί με προτάσεις για αλλαγές στο πολιτικό σύστημα, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραφε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

“Από το 2012 και μετά, δημιούργησα μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν ακόμα μέλος του Κοινοβουλίου, μετά ως μέλος του υπουργικού Συμβουλίου και μετά ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα στήριξα την υποψηφιότητά του στη National Herald, όσο ακόμα ήταν υποψήφιος αρχηγός και έτρεχε την καμπάνια του. Είχα και έχω ακόμα μεγάλο σεβασμό για το πρόσωπό του.”

Τι είχε πει για τον Τσίπρα

Εξίσου θερμά λόγια είχε αφιερώσει φυσικά και στον Αλέξη Τσίπρα που του είχε προτείνει να κατέβει υποψήφιος βουλευτής για την ελληνική διασπορά και την ψήφο των Αποδήμων: “Τα τελευταία δυο χρόνια γνώρισα τα μέλη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Είχε την υπομονή και αφιέρωσε χρόνο για να ακούσει την ιστορία μου και τις αξίες μου και με κάλεσε να συμμετάσχω στις εκλογές χωρίς προαπαιτούμενα. “Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν εσένα” (μου είπε).

Συμμετείχα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί μπορούμε να φτιάξουμε ένα Δημοκρατικό Κόμμα της Ελλάδας (σ.σ. αντίστοιχο του αμερικάνικου εννοεί), που θα προωθήσει ένα μείγμα πολιτικών αλλαγών, από διακομματικά νομοσχέδια για την οικονομία και την αναμόρφωση της Δικαιοσύνης, μέχρι μέτρα προστασίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το οικιστικό και τη φτώχεια, σε προοδευτική κατεύθυνση”.

Τώρα οι σύντροφοί του του θυμίζουν τα θερμά λόγια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ισχυρίζονται ότι δεν είναι κατάλληλος για αντίπαλος του Μητσοτάκη…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Μητσοτάκη,kasselakis, mitsotaki