Κασσελάκης Λυκαβηττός: «Πού… βαδίζουμε κύριοι»

Στον Λυκαβηττό και στη μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη βρέθηκε χθες το βράδυ, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση του με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, απαθανατίστηκε να διασκεδάζει και να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «Πού βαδίζουμε κύριοι», το οποίο ερμήνευσε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Παρέα με τον Στέφανο Κασσελάκη ήταν και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας

του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Ωστόσο, τόσο από τις φωτογραφίες, όσο και από το βίντεο φαίνεται να απουσιάζει ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ποιος είναι ο νεαρός με τα γυαλιά, που στεκόταν διαρκώς πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη και του έκλεινε το μάτιΠατέρας Κασσελάκη: «Έχω εξαιρετική άποψη για τον Μητσοτάκη – Ο γιος μου μπορεί να τον κερδίσει»Στέφανος Κασσελάκης: Προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι, η σχέση με τη Χριστίνα και ο ΤάιλερΝίκος Αποστολόπουλος: «Τον κ. Κασσελάκη θα τον έντυνα, θα τον έγδυνα, είναι υπέροχος»Θάνος Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης Λυκαβηττός, Πού…,kasselakis lykavittos, pou…