Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τον Γιώργο Σαμαρά!

Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Απαντώντας στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας για την σχέση της, τον χωρισμό και την έκταση που εκείνη πήρε, είπε: «το καλοκαίρι στεναχωρήθηκα πολύ με όλο αυτό που έγινε και τις διαστάσεις που πήρε, και πλέον έχω τρομάξει κι εγώ και η οικογένεια μου. Αλλά όταν εκτίθεσαι δημόσια, γιατί εγώ το έχω επιλέξει, πρέπει να γνωρίζεις ότι

εφόσον πας διακοπές και εμφανίζεσαι δημόσια, θα σε φωτογραφίσουν».

«Δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να βγω δημόσια με κάποιον αν δεν ήταν αληθινό! Για να το κάνω αυτό και το κάνω για πρώτη φορά στη ζωή μου, σημαίνει ότι ήταν πάρα πολύ αληθινό και ότι ένιωσα γι΄ αυτόν τον άνθρωπο!»

Ωστόσο όπως λέει, «δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο και ότι κάθε μέρα θα διάβαζα τόσα πολλά διαφορετικά σενάρια!»

Παραδέχθηκε ότι «για να χαλάσει μια σχέση, χρειάζονται χίλιοι δύο παράγοντες. Μπορεί να γνωρίσεις έναν άνθρωπο, να είσαι πολύ καλά μαζί του και να περνάτε τέλεια. Αλλά μπορεί να είναι κακό το timing, να μπει ένας τρίτος άνθρωπος στη μέση ή να υπάρχει απόσταση!»

Σε αυτό που «κακίζει» τον εαυτό της, είναι ότι δεν πρόλαβε να προβλέψει κάποιες αρνητικές καταστάσεις: «Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που δεν έχει σχέση με αυτό το χώρο, δεν του αρέσει και μπορεί να τρομάξει. Θα μπορούσα να προφυλάξω κάποιες καταστάσεις. Σ΄ αυτήν την περίπτωση, κατηγορώ λίγο τον εαυτό μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα