Καθορίζει τη στάση της η ΑΔΕΔΥ

Συνεδρίαση σήμερα (Πέμπτη) για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ από κοινού με τα προεδρεία των ομοσπονδιών-μελών της, προκειμένου να γίνει εκτίμηση των εξελίξεων που την απασχολούν και στη συνέχεια να ληφθούν αποφάσεις για την πορεία των κινητοποιήσεων ενάντια στη διαθεσιμότητα.

Η ΓΣΕΕ από τη δική της πλευρά περιμένει τις αποφάσεις των εργατικών κέντρων και των ομοσπονδιών μελών της και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της

διοίκησης της Συνομοσπονδίας για να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις καθηγητές - εργαζόμενοι στο ΙΚΑ

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων, έπειτα από οκτώ ημέρες απεργίας, αποφάσισαν οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης.

Τις κινητοποιήσεις τους αναστέλλουν προσωρινά από σήμερα και οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ, μετά από τις σχετικές αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των συλλόγων τους.

Οι εργαζόμενοι στο ΙΚΑ αποφάσισαν την ανάληψη διαφορετικών μορφών αντίδρασης απέναντι στις απολύσεις και στην κινητικότητα του κλάδου τους. «Βρισκόμαστε σε διαρκή αγωνιστική εγρήγορση και σύντομα θα δώσουμε τις απαντήσεις μας σε ότι αφορά την διάλυση του μεγαλύτερου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας», σημείωσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα