«Κατσού» 16 χρόνια μετά…

Την πλούσια καριέρα του Κώστα Κατσουράνη, εκθείασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος μέσος την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ ενώπιον των φιλάθλων της ομάδας του στην Τούμπα, η οποία σχεδόν συνέπεσε με

την πρώτη του παρουσία στα γήπεδα της Α' Εθνικής πριν από 16 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Για τον Κώστα Κατσουράνη η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αθηνών ήταν ξεχωριστή και ιδιαίτερη, γιατί ισοδυναμούσε με την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Τούμπας.

Μετά από δύο αγώνες, εναντίον του Πανθρακικού και της Καλλιθέας, μακριά από τη Θεσσαλονίκη ο 32χρονος διεθνής άσος φόρεσε την ασπρόμαυρη στολή με το νούμερο 28 στην πλάτη και ως γηπεδούχος πια αγωνίστηκε τα 90 πρώτα του λεπτά στο χορτάρι της Τούμπας.

Μάλιστα, αυτή η εμφάνισή του (η 294η στην μεγάλη κατηγορία) έγινε σχεδόν 16 χρόνια μετά την πρώτη του παρουσία στα γήπεδα της Α’ Εθνικής. Ο Κώστας Κατσουράνης συστήθηκε στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου στις 15 Ιανουαρίου 1997 αγωνιζόμενος για 10 λεπτά με τη φανέλα της Παναχαϊκής στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό στο γήπεδο του Βύρωνα.

Ακολούθησε μια μεγάλη διαδρομή με ΑΕΚ, Benfica, Παναθηναϊκό για έναν ποδοσφαιριστή που το 2004 στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης και ήδη μετράει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας των Ανδρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα