«Κερδίσαμε δίκαια»

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στο... στρατόπεδο του Ολυμπιακού, μετά την νίκη στο ΣΕΦ επί του Παναθηναϊκού (84-78) και το 1-0 των Πειραιωτών στη σειρά των τελικών της Α1.

Ο "πρωτομάστορας" της φετινής εκπληκτική πορείας του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δήλωσε ικανοποιημένος

από την επικράτηση της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού. Ο Ντούντα συν τοις άλλοις τόνισε πως η ομάδα του έπρεπε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι, ενώ αφού ευχήθηκε στους εορτάζοντες, ξεχώρισε την απόδοση του Κώστα Παπανικολάου.

Για τη χθεσινή αναμέτρηση: «Έχουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, μία έμπειρη ομάδα που σεβόμαστε. Πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια. Έγινε ένα πολύ σκληρό ματς, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ξεκινήσαμε το ματς με αρκετή πίεση, δεν ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη που ο Σάτο πίεσε τον Μάντζαρη, ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 7 λάθη και 1 ασίστ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο γυρίσαμε το ματς με ομαδικό μπάσκετ, παρότι χάσαμε πολλές βολές. Μάλλον έπρεπε να νικήσουμε με μεγαλύτερη διαφορά. Ήταν πολύ σημαντικό ότι βρήκαμε τον Γκετσεβίτσιους που δεν έπαιξε καθόλου στο Final 4, ενώ ο Χάινς ήταν πολύ καλός, όπως και ο Πρίντεζης».

Για την απόδοση του Κώστα Παπανικολάου: «Θέλω να πω χρόνια πολλά στους εορτάζοντες παίκτες, αλλά θέλω να ξεχωρίσω τον Παπανικολάου που παίζει συνεχόμενα καλό μπάσκετ. Του είπα ‘ωρίμασες τελικά’. Δουλέψαμε πολύ στο θέμα ψυχολογίας και είναι ένας παίκτης με νοοτροπία που σπανίζει».

Για την κατάσταση του τραυματία Έισι Λο ανέφερε: «Ο Λο για μένα είναι βασικός παίκτης. Η απουσία του είναι σημαντική κι ευτυχώς που βρήκαμε ρυθμό. Σήμερα έκανε κάποια σουτ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει την Πέμπτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα