Κι επισήμως ‘προεδρικός υποψήφιος’ των Ρεπουμπλικάνων ο Μιτ Ρόμνεϊ

Με την επίσημη ανάληψη του χρίσματος του ‘προεδρικού υποψηφίου’ από τον Μιτ Ρόμνεϊ, τον εκ βαθέων λόγο της συζύγου του Μιτ Ρόμνεϊ και τον κύριο ομιλητή κυβερνήτη της Νέας Υερσέης να κλείνει την ήμερα των συνεδριακών εργασιών, εξελίχθηκε εχθές το ‘εκλογικό συνέδριο’ του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, στην Τάμπα της Φλόριντα.

Με στόχο την ευαισθησία των 4.400 συνέδρων, να γοητεύσει τις γυναίκες και να αναδείξει την "ανθρώπινη πλευρά" του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, απευθύνθηκε -σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης- με την 20λεπτη ομιλία της η

κυρία Ρόμνι. Η κυρία Ρόμνι μίλησε από καρδιάς για τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει περάσει τα τελευταία 43 χρόνια της ζωής της.

Ο ‘προεδρικός υποψήφιος’ των Ρεπουμπλικανών, κος Μιτ Ρόμνι, προβάλει στο ‘εκλογικό συνέδριο’ του κόμματός του, γενικότερα στους υποστηρικτές του, καθώς και ευρύτερα στους ψηφοφόρους της χώρας τους, επιχειρήματα και λόγους για τους οποίους θα πρέπει να αντικαταστήσει τον νυν Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, στον Λευκό Οίκο και να προσφέρει νέα ηγεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τελευταία σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης, που έκανε η εφημερίδα Ουάσιγκτον Πόστ δείχνει ότι ο νυν Πρόεδρος του κόμματος των ‘Δημοκρατικών’ Μπ. Ομπάμα και ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός του είναι περίπου ισοδύναμοι.

Σύμφωνα με την εν λόγω σφυγμομέτρηση, ο κύριος Ρόμνι τυγχάνει της υποστήριξης του 47% των ψηφοφόρων, που πιθανότητα θα προσέλθουν στις κάλπες τον Νοέμβριο και ο νυν Πρόεδρος Μπ. Ομπάμα υποστηρίζεται από το 46%.

Υπενθυμίζεται, το ότι τα ποσοστά αυτά είναι περίπου τα ίδια με εκείνα που είχαν προκύψει και από ανάλογη δημοσκόπηση τον Ιούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα