Κηφισιά: Ανήλικοι απείλησαν με κλαδί δέντρου άνδρα για να τον ληστέψουν

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες Σαββάτου στην Κηφισιά, τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για ληστεία κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, προσέγγισαν άνδρα και απευθύνοντας του απειλές και με τη χρήση κλαδιού δέντρου μεγάλου μήκους, το οποίο χρησιμοποίησαν για περεταίρω εκφοβισμό αποπειράθηκαν να του αφαιρέσουν προσωπικά του αντικείμενα. Ανωτέρω αστυνομικοί, λαμβάνοντας γνώση του συμβάντος, άμεσα προέβησαν σε αναζητήσεις και εντόπισαν τους κατηγορούμενους.

Στο

πλαίσιο ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του ενός ποσότητα κάνναβης -1,5- γραμμαρίων και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«Είναι ψυχούλα, η μαμά μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν 7 ετών» εξομολογείται η κόρη του ΜπέουΤραγωδία στο Ζεφύρι: Νεκρός 8χρονος μετά από ανταλλαγή πυροβολισμώνΠαραβιάσεις από δύο τουρκικά F-16 για πρώτη φορά από τον ΦεβρουάριοΛήστεψαν 16χρονη έξω από το μετρό- Την τραυμάτισαν στο φρύδι όταν αντιστάθηκεΗράκλειο: Εισέβαλε με μπαλτά σε πρατήριο καυσίμων κι έκλεψε τις εισπράξειςΠετράλωνα: Με απειλή μαχαιριού ανάγκασαν γυναίκα σε ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ
Keywords
Τυχαία Θέματα