Κοντομηνάς με Κασιδιάρη: “Aντε ρε τίποτα” – “Δε σηκώνομαι γιατί είσαι γέρος”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Bουλής που διερευνά τις δανειακές συμβάσεις κομμάτων και μέσων ενημέρωσης καταθέτει ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς. Η αντιμετώπιση του Ηλία Κασιδιάρη από τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα έθεσε εκτός εαυτού τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής

με αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής Δημήτρης Καμμένος να διακόψει την συνεδρίαση μέχρι να ηρεμήσουν οι δύο άνδρες.

“Άντε ρε τίποτα από εδώ” είπε ο Δημήτρης Κοντομηνάς, στον βουλευτή, ο οποίος απάντησε “Δεν σηκώνομαι πάνω, γιατί είσαι γέρος. Άντε ρε καραγκιόζη”.

Ολόκληρος ο διάλογος Κασιδιάρη – Κοντομηνά:

Ηλίας Κασιδιάρης (ΧΑ): Προσέχτε, μας λέτε ότι δεν έχετε λογαριασμό στην Ελβετία στην HSBC
Δ. Κοντομηνάς: Σας απάντησα έχω χαρτί από την εισαγγελεία της Ελβετίας, κατόπιν δικαστικής συνδρομής που λέει ότι δεν έχω κανένα λογαριασμό στην Ελβετία.
Ηλίας Κασιδιάρης: Η Interamerican, δεν είχε λογαριασμό έστω μηδενικό, είσαι ψεύτης
Δημήτρης Κοντομηνάς: Ακούστε κύριε «Τίποτα»…. Γιατί είστε ένα μηδέν…
Ηλίας Κασιδιάρης: Τι λες βρε καραγκιόζη, βλάκα σέβομαι την ηλικία και δεν σηκώνομαι…
Δημήτρης Κοντομηνάς: Με κατηγορείς για οικονομικό έγκλημα;
Ηλίας Κασιδιάρης: Είστε στη λίστα Λαγκάρντ… Πάω τώρα στον εισαγγελέα…

Από ότι φαίνεται, στην επέτειο της 4ης Αυγούστου, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να δημιουργήσουν επεισόδια με κάθε πιθανή αφορμή στη βουλή. Νωρίτερα άλλωστε είχε σημειωθεί το επεισόδιο με τον μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στην συζήτηση της Ολομέλειας για την επίσπευση κατασκευής του μουσουλμανικού τεμένους.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών είπε ότι ο Alpha δεν έχει δάνεια, καθώς όταν πήρε από το RTL και πάλι τον τηλεοπτικό σταθμό αποπληρώθηκε το σύνολο των οφειλών. Σημείωσε δε πως όλα τα δάνεια του του ομίλου είναι εξυπηρετούμενα εκτός απόν μια καθυστέρηση που οφείλεται σε αντιδικία με την τράπεζα Eurobank.

Σε ό,τι αφορά την ανάμειξη του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ, κατήγγειλε ότι κάποιος άλλαξε ένα όνομα και βρέθηκε στη λίστα το δικό του όνομα και συγκεκριμένα η Interamerican με μηδενικό, όμως, λογαριασμό.

Ανέφερε ακόμη, ότι ο Alpha είναι ο μοναδικός τηλεοπτικός σταθμός με κερδοφορία, με τα κέδη να φτάνουν τον Ιούνιο τα 1,5-2 εκατ. ευρώ και απέρριψε τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής. «Έχω φέρει ένα 1 δις ευρώ νόμιμα στην Ελλάδα και όλα είναι δηλωμένα στην εφορία», είπε.

Το άρθρο Κοντομηνάς με Κασιδιάρη: “Aντε ρε τίποτα” – “Δε σηκώνομαι γιατί είσαι γέρος” εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα