Κόντρα ‘Χρυσής Αυγής’-δήμου Αθηναίων για τη διανομή τροφίμων

«Στα μαχαίρια» έχει έρθει ο δήμος Αθηναίων με τη ‘Χρυσή Αυγή(Χ.Α.)’ , με αφορμή τη δωρεάν διανομή τροφίμων από στελέχη του κόμματος στην πλατεία Συντάγματος. Ο δήμος Αθηναίων είχε αρνηθεί να δώσει άδεια για την ενέργεια αυτή αντιπροτείνοντας άλλα σημεία της Αθήνας, παρά το γεγονός ότι η διανομή πραγματοποιήθηκε κανονικά.

«Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση», δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου

τύπου του δήμου, κος Γιώργος Σταματόπουλος. Από πλευράς της, η Χ.Α. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «άθλια διαταγή απαγόρευσης της διανομής τροφίμων».
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:
«Ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κάτοπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή. Ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις "απαγορεύσεις" των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα