Κουκουλοφόροι δολοφόνησαν 35χρονο στα Εξάρχεια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

φωτογραφία SKAI TV

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κουκουλοφόροι δολοφόνησαν έναν άνδρα 35 ετών στα Εξάρχεια λίγο μετά τις 11:30.

Συναγερμός στην Αστυνομία και αναστάτωση στο κέντρο της Αθήνας από ένοπλη δολοφονική επίθεση που εκδηλώθηκε από δύο κουκουλοφόρους με θύμα άτομο αραβικής καταγωγής στα Εξάρχεια. Οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία παρακολουθούσαν

το θύμα που κινείτο πεζός. Στην οδό Θεμιστοκλέους 88, ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας τράβηξε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί.

Ο αραβικής καταγωγής άνδρας, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, έπεσε βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και τελικά εξέπνευσε δύο ώρες αργότερα. Οι δράστες, που φορούσαν κουκούλες στα κεφάλια διέφυγαν με τη μοτοσυκλέτα και αναζητούνται με βάση τον τύπο της μοτοσυκλέτας σε ολόκληρη την περιοχή του κέντρου.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας βρήκαν και περισυνέλεξαν δύο κάλυκες από πιστόλι. Δεν μένει αμφιβολία ότι επρόκειτο για επίθεση με αφορμή τη διακίνηση ναρκωτικών. Εκείνο που απασχολεί έντονα την Αστυνομία είναι αν πίσω από την ένοπλη επίθεση βρίσκονται άτομα με τα οποία το θύμα είχε διαφορές ή πρόκειται για εκδήλωση επίθεσης με ιδεολογικό περίβλημα! Κι αυτό γιατί ομάδες αντιεξουσιαστών έχουν εκδηλώσει με βίντεο και προκηρύξεις την απόφασή τους να «τσακίσουν» τη μαφία των Εξαρχείων που διακινούν ναρκωτικές ουσίες σε άτομα που συχνάζουν στα Εξάρχεια. Τον Νοέμβριο του 2013 είχε σκοτωθεί ένας 27χρονος Αλβανός σε επίθεση ο οποίος ήταν σεσημασμένος για ναρκωτικά.

Το άρθρο Κουκουλοφόροι δολοφόνησαν 35χρονο στα Εξάρχεια εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα