Κρίσιμη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

Υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου συνεδριάζει σήμερα Σάββατο η Οργανωτική Επιτροπή του Συντακτικού Συνεδρίου του κινήματος η οποία θα είναι κρίσιμη και θεωρείται βαρόμετρο για τις εξελίξεις στο κόμμα και στην οποία ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η ομιλία του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου,

αλλά και η εκλογή του προεδρείου.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Έθνους» του Σαββάτου, ο κ. Βενιζέλος έχει δεχθεί διαφορετικές εισηγήσεις: είτε να απευθύνει προσκλητήριο σε όσους κατά καιρούς κρατούσαν αποστάσεις από τα τεκταινόμενα, είτε να δώσει βάρος στην ανάδειξη μιας νέας γενιάς στελεχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, το «παρών» θα δώσουν και στελέχη όπως ο Μ. Καρχιμάκης και Χρ. Παπουτσής, ενώ την πρόθεσή τους να είναι παρόντες εκδήλωσαν οι Θ. Πάγκαλος και Δ. Ρέππας. Στην ομιλία του, σύμφωνα πάντοτε με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο κ. Βενιζέλος θα παρουσιάσει τον «Οδικό Χάρτη» εξόδου του ΠΑΣΟΚ από την κρίση.

Δεν αναμένεται να ανοίξει νέα μέτωπα με τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να καταδείξει τις «διαχωριστικές γραμμές» με τη ΝΔ. Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και για τέσσερις ώρες, θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ).

Οι εργασίες της συνόδου, που θα πραγματοποιηθούν στον πολυχώρο Αθηναΐς, ξεκινούν στις 12:15 με την εκλογή του προεδρείου και την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και θα ολοκληρωθούν με τη δευτερολογία του κ. Βενιζέλου.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα