Κύπελλο Ελλάδος: Πότε και τι ώρα θα γίνει η κλήρωση;

Γράφει ο Κωνσταντίνος ΚαραμάνογλουΤελειόφοιτος Sport Management

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10, 14.30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση από τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος 2023-24 έως και τον τελικό στο γνωστό ξενοδοχείο President στο κέντρο της Αθήνας. Να σημειώσουμε ότι πέρυσι το κύπελλο το σήκωσε η ΑΕΚ  η οποία είχε πάρει και το πρωτάθλημα.

Όπως έγινε γνωστό, ο Κώστας Χαλκιάς αποδέχτηκε την τιμητική

πρόσκληση της ΕΠΟ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004 θα συμμετέχει στη διαδικασία της κλήρωσης.

Ποιες ομάδες είναι για την κλήρωση;

Πρόκειται για τις πέντε ομάδες (ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός) που συμμετείχαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τις εννιά που έχουν καταφέρει να προκριθούν στη συγκεκριμένη φάση μέσα από την πορεία τους στη διοργάνωση κυπέλλου Ελλάδος. Οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι οι: ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Athens Καλλιθέα, Βόλος, Κηφισιά, Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο ακόμη εκκρεμότητες που αφορούν ζευγάρια των οποίων οι αγώνες αναβλήθηκαν και περιμένουμε να διεξαχθούν. Οι 2 ομάδες που περιμένουμε να περάσουν στην φάση των 16 είναι Πανθρακικός – Γιούχτας όπου ο νικητής θα παίξει με τον Ατρόμητο και Λεβαδειακός – Αιολικός που και εδώ ο νικητής θα παίξει με την Λαμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπελλο Ελλάδος, Πότε,kypello ellados, pote