Κύπελλο πόλο 2024: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των ημιτελικών για άνδρες και γυναίκες

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τετάρτη, η κλήρωση για τα Final-8 Ανδρών και Final-4 Γυναικών για το Κύπελλο Ελλάδος στην υδατοσφαίριση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, που θα διεξαχθούν το διάστημα 9-11 Μαΐου 2024, στις εγκαταστάσεις του ΝΟ Βουλιαγμένης στο Λαιμό. Σύμφωνα με την κληρωτίδα τα ζευγάρια που θα παίξουν στο Final-8 Ανδρών είναι ο Γ.Σ. Περιστερίου με τον Υδραϊκό, ο Απόλλων Σμύρνης

με την Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ο Πανιώνιος με τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ Domus Ergo με τον Ολυμπιακό. Οι διασταυρώσεις στους ημιτελικούς είναι Νικητής (1) – Νικητής (2), Νικητής (3) – Νικητής (4).

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final-4 Γυναικών που θα αναμετρηθούν είναι ο Άλιμος ΝΑΣ BETTSON με τον Ολυμπιακό και ο Εθνικός Πειραιά με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Στις 9 Μαΐου θα διεξαχθούν οι τέσσερις προημιτελικές συναντήσεις για το Final-8 του Stoiximan Κυπέλλου Ανδρών. Το Σάββατο 10 Μαΐου θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί Ανδρών και οι δυο ημιτελικοί Γυναικών και την Κυριακή 11 Μαΐου, θα διεξαχθούν οι δυο τελικοί, όπου θα αναδείξουν τις νικητήριες ομάδες του 2024.

Την κλήρωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, που στην τοποθέτησή του, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων και των ΜΜΕ, ανακοίνωσε ότι η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, με ζωντανές μεταδόσεις. Οι ώρες που έχουν προταθεί για τους προημιτελικούς των Ανδρών, στις 9/5, είναι 14:00, 16:00, 18:00 και 20:00. Η οριστικοποίησή τους, αλλά και το ωρολόγιο πρόγραμμα των ημιτελικών και των τελικών θα γίνει μετά από την τελική συνεννόηση με την ΕΡΤ. Στην κλήρωση παρίστατο και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Στέφανος Αυγουλέας.

Ο Πρόεδρος αποκάλυψε ακόμα ότι στους αγώνες θα γίνει χρήση VAR (σύμφωνα με τους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας), ενώ θα υπάρξουν live score και live στατιστικά. Επίσης, σε κάθε παιχνίδι θα αναδεικνύεται ο MVP. Η κάθε συμμετέχουσα ομάδα, εξάλλου, θα πάρει από 40 προσκλήσεις. Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος έκλεισε κάνοντας αναφορά και στο πρωτάθλημα Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών και τονίζοντας ότι θεωρείται πλέον από τα καλύτερα της Ευρώπης. Τέλος, ευχήθηκε Καλό Πάσχα και καλό τριήμερο αγώνων στη διοργάνωση του Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα