Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Σκαμπίλι στη Ρεάλ

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Πέρασε από το «Μεστάγια» η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 1-0 της Βαλένθια. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πίεσαν τις «νυχτερίδες» και έκαναν αρκετές φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Χάουμε. Η Βαλένθια περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο και εστίασε στο να κρατήσει ανέπαφε την εστία της. Δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Ατλέτικο συνέχισε να κυριαρχεί. Γύρισε ωραία την

μπάλα και έψαξε να βρει κενά στην άμυνα των γηπεδούχων. Έκανε αρκετές φάσεις και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με την «βοήθεια» των γηπεδούχων. Στο 79’ ο Λάτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-1. Η Ατλέτικο δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με τη νίκη ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Λα Λίγκα – αγωνιστικό: Ασύλληπτη γκέλα

Νέο στραπάτσο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» ηττήθηκε 1-2 από την Αλαβές. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Στο 5’ ο Πέρεθ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι παρά το αρχικό σοκ ανέβασαν την απόδοση τους και πίεσαν για την ισοφάριση. Έκαναν φάσεις αλλά δεν μπόρεσαν να τις αξιοποιήσουν και έτσι οδηγήθηκαν στο αποδυτήρια, βρισκόμενοι πίσω στο σκορ.

Στο β’ μέρος, η Αλαβές μπήκε ξανά δυνατά και έβαλε και διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 49’ ο Ζοσελού έκανε το 0-2. Η Ρεάλ έβγαλε αντίδραση και προσπάθησε να μειώσει. Έκανε φάσεις και στο 85’ ο Κασεμίρο έγραψε το 1-2. Συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει, ενώ είχε δοκάρι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ίσκο. Έτσι, η  Άλαλές πήρε μία μεγάλη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ουέσκα ηττήθηκε 0-1 από την Σεβίλλη (Εν-Νεσίρι 83’). Ενώ, η Έλτσε έμεινε ισόπαλη στο 1-1 με την Κάντιθ (Μπογιέ 38’ – Χιμένεθ 55’).

Δείτε ακόμη: Σπάνια συνέντευξη Παπαλουκά: Πέρασα κατάθλιψη όταν σταμάτησα το μπάσκετΙσόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Βαγιαδολίδ και ΛεβάντεΚαθάρισε στο τελευταίο δίλεπτο η Νιούκαστλ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας
Keywords
Τυχαία Θέματα