Λατινοπούλου – Καπουτζίδης: Το σχόλιό της για τη συνέντευξη του ηθοποιού

Με νέα ανάρτηση στα social media επανήλθε η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Η πρώην πολιτεύτρια με τη ΝΔ, η οποία δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το κυβερνών κόμμα, όπως ανακοίνωσε η Πειραιώς, μετά την ανάρτησή της για τη Δανάη Μπάρκα, έκανε νέα δημοσίευση. Αυτή τη φορά σχολίασε τη συνέντευξη του Γιώργου

Καπουτζίδη. Στη συνέχεια επέστρεψε μέσω βίντεο και είπε πως δεν φοβάται να λέει την άποψή της. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Hello ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί στο μέλλον αλλά μόνο εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ευθύνη.

«Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω… Δεν θα μεγάλωνα ένα παιδί μόνος μου. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη, την οποία νιώθω ότι δεν έχω τη δύναμη να αναλάβω μόνος μου, θα ήθελα να την μοιραστώ. Θα ήθελα να είμαστε δύο άνθρωποι σε αυτό. Βέβαια, καταλαβαίνω και όποιον αποφασίζει να αναλάβει μόνος του το μεγάλωμα ενός παιδιού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αυτή την φορά έγραψε στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική». Αργότερα σε βίντεο είπε πως «για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σε αυτή τη χώρα πρέπει να μην φοβόμαστε και να υπερασπιζόμαστε μέχρι κεραίας την άποψή μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα