Μάχη για τη ζωή δίνει ο Αλέξης των «Βασιλιάδων»!

Τι παιχνίδι της τύχης, ο τηλεοπτικός Αλέξης από τη σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες», ο αναγνωρισμένος οδηγός αγώνων ταχύτητας του σίριαλ, να δίνει μάχη ζωής και θανάτου στη Β ΜΕΘ (μονάδα εντατικής θεραπείας) του νοσοκομείου ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται διασωληνομένος μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε στις 7:30 τα ξημερώματα στην έξοδο της Αττικής Οδού «Δουκίσσης Πλακεντίας», όταν με το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα της Αττικής Οδού!

Στο νεαρό ηθοποιό Θωμά (Τόμας) Πρωτόπαππα έγινε κρίσιμο χειρουργείο

στο κεφάλι αλλά οι ελπίδες στη μάχη που δίνει είναι πολύ λίγες όπως μας ενημέρωσαν οι θεράποντες ιατροί.

Την κρίσιμη πορεία της υγείας του ειδικά αυτό, το πρώτο εικοσιτετράωρο, έχει ο διευθυντής της Β ΜΕΘ, επιμελητής Β΄ Νικόλαος Μουρελάτος.

Πλάι στον ταλαντούχο 26χρονο ηθοποιό βρίσκονται οι γονείς του, πολλοί φίλοι από τον επαγγελματικό του χώρο και όλη η ομάδα του Dr. Cook του Γιάννη Λουκάκου, αφού σήμερα περίμεναν το νεαρό ηθοποιό για γύρισμα.

Βιογραφικό

Ο Τόμας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου στην Αγγλία. Γύρισε στην Ελλάδα και αφού τελείωσε το σχολείο ξαναπήγε στην Αγγλία να σπουδάσει Marketing & Advertising και ύστερα, μετά το στρατό έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Κάπου εκεί αποφάσισε μα γίνει ηθοποιός και κατέληξε στο Los Angeles να κάνει μαθήματα υποκριτικής στο New York Film Academy και μετά στα Pinewood Studios στο Λονδίνο για πιο εξειδικευμένες τεχνικές στην υποκριτική για κάμερα. 'Επαιξε στο ριμέικ του "Ρόδα,τσάντα και κοπάνα".Η τελευταία του δουλειά πέρα από τα κανάλια Mad και MTV Greece ήταν στη σειρά Βασιλειάδες του Mega.Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την πυγμαχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα