Μάχη για τη ζωή του δίνει ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά Στέφανος Μαρτσάκης

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο άσος του Πλατανιά Στέφανος Μαρτσάκης, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος με τη μορφή δανεισμού στην Επισκοπή.

Στις 06:30 τα ξημερώματα ο Μαρτσάκης βρισκόταν στην παλαιά εθνική οδό Χανίων – Κισάμου, όταν το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο Χανίων, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Κρήτη

αυτή τη στιγμή η ζωή του Μαρτσάκη φαίνεται να μην κινδυνεύει, όμως αν δεν περάσουν κάποιες κρίσιμες ώρες κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά. Τέλος να πούμε πως η ΠΑΕ Πλατανιάς θα ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση της υγείας του αθλητή αργότερα το απόγευμα.

Στο πλευρό του Μαρτσάκη ο ΠΣΑΠ και η ΠΑΕ Πλατανιάς

Η διοίκηση του ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή της τόνισε:

«Η διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό του συναδέλφου Στέφανου Μαρτσάκη, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων, έπειτα απο χτύπημα στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα όπου ενεπλάκη.

Ο Πρόεδρος του Π.Σ.Α.Π. Διονύσιος Δημόπουλος επικοινώνησε άμεσα με τον Φανούρη Γουνδουλάκη, αρχηγό του Πλατανιά, όπου ανήκει ο Μαρτσάκης και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του 25χρονου συναδέλφου μας ο οποίος θα πρέπει να υποβληθεί, άμεσα, σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Π.Σ.Α.Π. είναι στο πλευρό του ποδοσφαιριστή που τον Ιανουάριο δόθηκε ως δανεικός απο τον Πλατανιά ( όπου αγωνίζεται από το 2008 ) στην Επισκοπή, για διάστημα 6 μηνών και παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης του.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προσευχόμαστε για τον Στέφανο.»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Πλατανιάς για το γεγονός

«Το σοβαρό ατύχημα του Στέφανου Μαρτσάκη έχει συγκλονίσει την ποδοσφαιρική οικογένεια της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, όλα τα μέλη της οποίας (Διοίκηση, τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, συνεργάτες, φροντιστές) εύχονται από καρδιάς στον Στέφανο ταχεία και πλήρη ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, εύχονται καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του Στέφανου και σε όλους τους οικείους του, με την ελπίδα αυτή η περιπέτεια να ξεπεραστεί ομαλά το ταχύτερο δυνατόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα