Μάχη… κούπας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

***ΠΛΕΟΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ πρωταθλήματος και κάθε αγωνιστική θα έχει και το δικό της ενδιαφέρον, όσο αφορά τόσο τη μάχη της κατάκτησης του τίτλου, όσο και τον... χαμό που γίνεται στην ουρά για την αποφυγή του υποβιβασμού! Αρχής γενομένης από την Κυριακή, πάμε σε 3 σερί αγωνιστικές, όπου ξεχωρίζουν τα ντέρμπι που έχει να δώσει ο Παναθηναϊκός στη σειρά με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ,

την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό! Είναι προφανές ότι από τα αποτελέσματα όλων αυτών των αγώνων θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό και πού θα καταλήξει η φετινή κούπα της Σούπερ Λίγκας! Θα παραμείνει στην τροπαιοθήκη του Ρέντη ή θα αλλάξει λημέρια και θα... ανηφορίσει προς Παιανία;

***ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΜΕΙΩΤΟ και φυσικά μεγάλη ένταση αναμένεται να έχει και ο... πόλεμος των «αιωνίων», που πάντα έχει την τιμητική του. Όσο πλησιάζουν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού σταδίου, όπου το αποτέλεσμα θα είναι κομβικό, τόσο θα ανεβαίνουν και οι τόνοι. Με αφορμή τί άλλο; Το αγαπημένο σε όλους τους Έλληνες θέμα του διαιτητή. Ήδη πολλά ονόματα ακούγονται ως υποψήφια και επίσης πολλά είναι αυτά που για διαφόρους λόγους... καίγονται. Ο Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα (αν και κάτοικος Θεσσαλονίκης) είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωσή του. Ήδη πάντως ο πονοκέφαλος του Δούρου για το συγκεκριμένο θέμα είναι μεγάλος από τώρα!

***ΟΜΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ, καθώς το ερχόμενο Σάββατο στο Ελληνικό, ο κυπελλούχος Ολυμπιακός και ο πρωταθλητής Ελλάδος και Ευρώπης Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν την πρώτη κούπα της χρονιάς. Μπορεί το... κυπελλάκι να μην έχει την λάμψη ενός πρωταθλήματος, αλλά από την στιγμή που υπάρχει κόντρα «αιωνίων» σαφώς και παίζει ρόλο το γόητρο. Αυτή τη φορά, αν και πάλι δεν έλειψαν κάποιες καταστάσεις που δεν τιμούν το άθλημα, εντούτοις πάμε σε πιο... ήρεμες θάλασσες σε σχέση με ό,τι έγινε πέρσι. Θυμίζουμε ότι για 2 μήνες είχε αναβληθεί ο τελικός, αφού οι δύο... μεγάλοι του ελληνικού αθλητισμού δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σε τίποτα! Φέτος όλα δείχνουν... 2-3 τόνους πιο κάτω και υπάρχει αισιοδοξία ότι και μέχρι το άλλο Σάββατο, οπότε θα γίνει και το σπουδαίο παιχνίδι, δεν θα υπάρξουν εντάσεις ούτε σε επίπεδο παραγόντων, ούτε σε επίπεδο οπαδών. Σε επίπεδο προπονητών έτσι κι αλλιώς ουδέποτε είχαμε εντάσεις. Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς, εκτός από κουμπάροι, έχουν και μια δυνατή φιλία που δεν αφήνουν να την ταράξει καμία... αντιπαλότητα εντός παρκέ!

***ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΣΑΧΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ γραφεία από την πρώτη στιγμή που είχε... σκάσει το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Άλλωστε οι περισσότεροι ήξεραν ότι συγκεκριμένοι ξένοι ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, αμέσως μετά τους αγώνες της ομάδας τους, έβγαζαν από τα τσαντάκια τους κουπόνια στοιχήματος (!!!) και έψαχναν αποτελέσματα, που είχαν ποντάρει τα χρήματά τους! Φυσικά επίσημα κανείς δεν μπορούσε να... χρεώσει κάτι στον Αργεντίνο κίπερ, όμως το γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι έφυγε από την Ένωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα