Μάχη, σκυλίτσα: Η απίστευτη μεταμόρφωση και το νέο της σπίτι

Την ιστορία της «Mάχης» μιας αδέσποτης σκυλίτσας που βρέθηκε να περιπλανιέται στο «πουθενά», σε τραγική κατάσταση, με μια «κουβέρτα» τριχώματος, μοιράζεται η γνωστή ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων Σταματίνα Σταματάκου. Είναι η πρώτη διάσωση του 2024 και το τέλος είναι ευτυχές. Γράφει η Σταματίνα Σταματάκου στην ανάρτησή της μαζί με το Smart Paws – Save A Stray για την πρώτη διάσωση του 2024. Η «Μάχη» βρήκε σπίτι, το επέλεξε μόνη της, τρέχοντας στην αγκαλιά του ανθρώπου που την βρήκε και ζήτησε βοήθεια για τη διάσωσή της.

Η ανάρτηση
για τη διάσωση της «Μάχης»

Το 2024 ξεκίνησε με αυτό εδώ το υπέροχο πλάσμα
_
Βρέθηκε να περιπλανιέται σε αυτή την κατάσταση στο πουθενά.
_
Δύο υπέροχοι άνθρωποι ζήτησαν τη βοήθεια μας για να μην υποφέρει. Δε μπορέσαμε να την αρνηθούμε. Τα κορίτσια άνοιξαν αμέσως το grooming στο @smart_paws.the_pet_shop και η «μάχη» ξεκίνησε!
_
Όσο έφευγε το «στρώμα» από πάνω της δε πιστεύαμε στα μάτια μας…πόση ομορφιά κρυβόταν πίσω από αυτο το τρίχωμα? Πώς κατέληξε έτσι? Ποιος? Γιατί?
_
Είναι περίπου 1 έτους και υγιέστατη. Οι άνθρωποι που τη βρήκαν ήθελαν να της βρούμε σπίτι , όμως όταν η «μεταμόρφωση» ολοκληρώθηκε , η #Μαχη έτρεξε επάνω στον άνθρωπο που τη βρήκε και γαντζώθηκε επάνω του με έναν τρόπο που σπάνια συναντάμε!
_
Για να μη σας τα πολυλογούμε, η #Μαχη , η πρώτη διάσωση της χρονιάς , υιοθετήθηκε αμέσως και ότι έζησε ανήκει πια στο παρελθόν
_
Ευχόμαστε το 2024 να συνεχιστεί έτσι, με τέτοιους ανθρώπους και τόση αγάπη να σκεπάζει όλα τα πλάσματα γύρω μας που την έχουν ανάγκη !!!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smart Paws – Save A Stray (@smart_paws.save_a_stray)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάχη,machi