Μαϊάμι: κανίβαλος έτρωγε το πρόσωπο του θύματος του κάτω από μια γέφυρα

Αντιμέτωποι με ένα φριχτό θέαμα ήρθαν δύο αστυνομικοί στο Μαϊάμι, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν έναν γυμνό άνδρα να τρώει στην κυριολεξία ζωντανό έναν άλλο άνδρα ο οποίος κείτονταν αναίσθητος.

Το περιστατικό το οποίο κατέγραψαν οι κάμερες, συνέβη στο Μαϊάμι, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους, κάτω από μια γέφυρα, κοντά στο πάρκινγκ της εφημερίδας Miami Herald.

Ένας αστυνομικός ο οποίος έκανε περιπολία εντόπισε έναν γυμνό άνδρα να τρώει το πρόσωπο ενός άλλου, ενώ και οι

δυο βρίσκονταν στο έδαφος γυμνοί. Παρόλο που ο αστυνομικός φώναξε στο δράστη να σταματήσει εκείνος συνέχισε ακάθεκτος το «έργο» του.

Στο σημείο έσπευσε και ένας άλλος αστυνομικός, τον οποίο φώναξε μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο και είδε το περιστατικό. Ο δεύτερος αστυνομικός με τη σειρά του ζήτησε από δράστη να σταματήσει και όταν αυτός δεν αντέδρασε, τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ακούστηκαν τουλάχιστον έξι πυροβολισμοί προτού ο δράστης πέσει νεκρός.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το δράστη σε αυτή του την ενέργεια και ο λόγος που οι δύο άνδρες βρέθηκαν γυμνοί, ωστόσο η αστυνομία εκτιμά ότι έπασχε από ψύχωση που συνδέεται με τη χρήση κοκαΐνης και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, αναγκάζοντας τον χρήστη να γδυθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα