Μάνος Γαβράς: Παραγωγός σε ταινία του Hollywood

O Μάνος Γαβράς, ο οποίος έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική και εργάζεται ως ηθοποιός, αυτή την φορά «έκλεισε» τον ρόλο του παραγωγού! Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να γυρίσει την ταινία «The Butler» και για αυτή την παρθενική κίνηση να εργαστεί ως παραγωγός κατάφερε και μάζεψε όλη την ελίτ της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Ονόματα όπως η Nicole Kidman, ο Liam Neeson, η Jane Fonda,

η Oprah Winfrey & ο Matthew McConaughey είναι μερικά από τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στην ταινία. Αλλά από όλους αυτούς διακαή πόθο έχει να βρεθεί με την Nicol Kidman: «Την είχα γνωρίσει πριν μερικά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Περιμένω πως και πώς να βρεθούμε στα γυρίσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για ποιο λόγο όμως δεν παίζει στην ταινία που είναι παραγωγός;
«Δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Δεν είναι το ψώνιο μου να παίζω σώνει και καλά.Είναι δύσκολο να σε πάρουν στα σοβαρά στο Hollywood ως παραγωγό, όταν τρέχεις να μαζέψεις λεφτά ή να βρεις cast και είσαι και ο ίδιος μέσα στην ταινία».
Τί λέει για αυτούς που τον ζηλεύουν και τον κατηγορούν ότι κάνει χλιδάτη ζωή;
«Είμαι τυχερός, γιατί έχω καλούς φίλους σε διάφορα μέρη του κόσμου που μπορώ να πάω. Δεν έχω όμως πολλά χρήματα να ξοδέψω».
Πρόσφατα τον «κατηγόρησαν» πως η παρουσία του στο party του Αμπράμοβιτς ήταν προκλητική:
«Ήμαστε διακοπές. Ένα από τα πάρτι στο νησί που βρισκόμαστε ήταν κι αυτό. Είχαμε γνωστούς και μας κάλεσαν. Ποιός δεν θα πήγαινε; Αν έχω ευκαιρία να ζήσω μια εμπειρία, θα το κάνω!».
Μάλιστα αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένος:
«Δεν είμαι… δεν είναι ο τρόπος της ζωής μου τέτοιος. Ταξιδεύω συνεχώς. Δεν προλαβαίνω να ηρεμήσω».
Παραδέχεται πως ένα διάστημα απείχε για μήνες από το sex:
«Έχει συμβεί να απέχω για μήνες, όχι γιατί δεν ήθελα να έχω σεξουαλική ζωή. Είναι περίοδοι που μπορεί να είσαι τόσο απορροφημένος από άλλα θέματα, που αυτό το κομμάτι να μην έχει προτεραιότητα στη ζωή σου».
Αν θέλει να γίνει κάποια στιγμή μπαμπάς:
«Ιδανικά, θα ήθελα να κάνω δυο παιδάκια. Όμως, δεν γίνεται κατά παραγγελία. Πρέπει να έχουν τους κατάλληλους γονείς. Δεν είναι ούτε σκυλάκια ούτε γατάκια τα παιδιά».
Παράλληλα, σχολίασε ότι δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει σε ερωτική ταινία, όπως ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, που πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Zalman King: «Δεν θα την έκανα. Μια ταινία τέτοιου είδους δεν με αφορά. Δεν θα ένιωθα άνετα να το κάνω».

Πηγή: star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα