Μάντσεστερ: μεθούσαν ανήλικες και τις ανάγκαζαν να κανουν σεξ μαζι τους

Εξαρθρώθηκε συμμορία στο Μάντχεστερ, τα μέλη της οποίας αφού έδιναν αλκοόλ, δώρα και χρήματα σε γυναίκες, στη συνέχεια τις ανάγκαζαν να κάνουν σεξ μαζί τους. Συνολικά 47 γυναίκες κακοποιήθηκαν από τη συγκεκριμένη συμμορία, εκ των οποίων μία ήταν μόλις 13 ετών και αναγκάστηκε να κάνει έκτρωση.

Η πρώτη καταγγελία για ομαδικό βιασμό έγινε πριν 4 χρόνια από μια 15χρονη, ωστόσο τότε η αστυνομία του Μάντσεστερ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο περιστατικό.

Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αυξήθηκαν οι καταγγελίες από ανήλικες κοπέλες, όλες τους λευκές, οι οποίες έκαναν λόγο για μια συμμορία μουσουλμάνων (συνολικά 9 άντρες, από τους οποίους οι 8 Πακιστανοί) που τις δελέαζε με δώρα και χρήματα, τις μεθούσε και μετά τις ανάγκαζε να κάνουν σεξ, πολλές φορές την ημέρα, επί εβδομάδες ολόκληρες, με όλα ταυτόχρονα τα μέλη της.

Μία εκ των κακοποιημένων γυναικών, αναφέρει μάλιστα ότι βρισκόταν λιπόθυμη και συνήλθε στη μέση του ομαδικού βιασμού της.

Το 2010 συνελήφθησαν τα πρώτα 12 άτομα, μετά από καταγγελία πέντε γυναικών.

Το δικαστήριο εντόπισε όλα τα μέλη της συμμορίας , πλην της Honey Master, την 20χρονη που έφερνε σε επαφή την συμμορία με υποψήφια θύματα, ένοχα πολλαπλών βιασμών, ενώ στον 59χρονο αρχηγό επιβλήθηκε επιπλέον ποινή για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου και σύσταση συμμορίας.

πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα