Μαρτυρία-κλειδί για Αγραφιώτου:Είδα το «κτήνος του σούπερ μάρκετ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, στο υπόγειο σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι,που «πάγωσε» το πανελλήνιο. Ο δολοφόνος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος με τις Αρχές να προσπαθούν να συλλέξουν νέα στοιχεία.

Μαρτυρία-«φωτιά»

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», μια καθοριστική μαρτυρία προέρχεται από γυναίκα που υποστηρίζει ότι είδε το «κτήνος του σούπερ μάρκετ», αφού έπεσε και η ίδια θύμα επίθεσης, περίπου

ένα μήνα πριν από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στον ίδιο χώρο η άτυχη 69χρονη.

Οι άνδρες της αστυνομίας ξεψαχνίζουν όλες τις πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους για τον φόνο της συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου. Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ήταν τυχαίο θύμα ενός μανιακού δολοφόνου ή στόχος συγκεκριμένου προσώπου με τον οποίο είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.

Τα νέα στοιχεία

Νέα τροπή παίρνει η πολύκροτη υπόθεση μετά την περιγραφή γυναίκας που υποστηρίζει ότι στις αρχές Μαρτίου είδε καλά στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου που στεγάζει το σούπερ μάρκετ έναν άνδρα που επιχείρησε να τη βιάσει.

Η συγκεκριμένη μαρτυρία οδηγεί την υπόθεση στο σενάριο του αδίστακτου που στήνει καρτέρι σε υποψήφια θύματα. Οι σημαντικές αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη.

Σύμφωνα με τη γυναίκα ένας άνδρας περίπου 60 ετών και καραφλός κινούνταν αθόρυβα ανάμεσα σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σκοτεινό υπόγειο. Ξαφνικά ,σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, πετάχτηκε μπροστά της, ωστόσο εκείνη πρόλαβε να ξεφύγει, ενώ φέρεται ότι ενημέρωσε τους υπευθύνους του σούπερ μάρκετ για την περιπέτεια της.

Η μάρτυρας θα κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομία τα επόμενα 24ωρα.

Το άρθρο Μαρτυρία-κλειδί για Αγραφιώτου:Είδα το «κτήνος του σούπερ μάρκετ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα