Ματς «φωτιά» στην Τρίπολη

Την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας διεκδικούν σήμερα Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος (16:30), στη ρεβάνς της «λευκής» ισοπαλίας του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι.

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να «κλείσει» επιτυχημένα τη φετινή χρονιά με μία παρουσία σε τελικό Κυπέλλου, συνεχίζοντας την αξιόλογη πορεία του. Πρόκριση η οποία θα χαρίσει την πρώτη παρουσία στην ιστορία του συλλόγου σε τελικό Κυπέλλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης

Τσιώλης άφησε εκτός αποστολής τους Χακόμπο, Ορόθκο, Ρούμπιλ, Κωστούλα, Αρσενιέβιτς και Εγκον.

Ο Ατρόμητος από την άλλη, θέλει να δώσει το παρών για δεύτερη συνεχή χρονιά σε τελικό Κυπέλλου, μετά τον περσινό χαμένο τελικό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, διεκδικώντας παράλληλα τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του. Οι Περιστεριώτες οι οποίοι διανύουν εκπληκτική χρονιά, θέλουν να βάλουν το «κερασάκι στην τούρτα» με πρόκριση στον τελικό, και γιατί όχι και με την κατάκτηση του τίτλου. Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρατάσσει την ομάδα του με μία μόνο απουσία, αυτή του Καραμάνου.

Αν στον άλλο ημιτελικό ο Ολυμπιακός πάρει την πρόκριση επί του ΟΦΗ, η ομάδα που θα προκριθεί από την αναμέτρηση της Τρίπολης θα εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αν όμως προκριθεί ο ΟΦΗ, το ένα εισιτήριο για το Europa League θα το πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα