Με δανεικά από τους επιβάτες του ανεφοδιάστηκε αεροσκάφους

Δανεικά από τους επιβάτες του ζήτησε πλήρωμα το αεροσκάφους της Air France προκειμένου να μπορέσει να ανεφοδιάσει το αεροπλάνο(!), όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός αερομεταφορέας.

Πρόκειται για αεροπλάνο της Air France που ενώ πετούσε με προορισμό την Βυρηττό του Λιβάνου, προσγειώθηκε εκτάκτως στην Δαμασκό.

Πιο συγκεκριμένα, το γαλλικό αεροσκάφος αναγκάστηκε να μεταβάλλει την πορεία του, καθώς λόγω επεισοδίων δεν ήταν δυνατόν να προσγειωθεί

στην πρωτεύουσα πόλη του Λιβάνου και κατευθύνθηκε στο Αμάν, αλλά ενδιαμέσως κατέστη επιτακτικό να προσγειωθεί στη Δαμασκό, λόγω έλλειψης καυσίμων.

Εκεί όμως, κατά την προσγείωσή του στη συριακή πρωτεύουσα το πλήρωμα ενημερώθηκε από τις συριακές Αρχές πως δεν γίνονται δεκτές πληρωμές με πιστωτική κάρτα, αλλά, μόνο με μετρητά και έτσι, δεν δέχθηκαν την πιστωτική κάρτα που έδωσε το πλήρωμα προκειμένου να μπορέσει να ανεφοδιάσει με καύσιμα το αεροπλάνο...

Έτσι, το πλήρωμα του αεροσκάφους της Air France κατέληξε -αναγκαστικά- να ρωτήσει τους επιβάτες πόσα μετρητά είχαν μαζί τους, προκειμένου να συγκεντρωθεί το χρειαζούμενο ποσό και να ανεφοδιαστεί το αεροπλάνο με τα απαραίτητα καύσιμα.

«Προληπτικά και εν αναμονή εξελίξεων, το πλήρωμα ρώτησε πόσα χρήματα είχαν σε μετρητά μαζί τους οι επιβάτες, προκειμένου να πληρώσουν τα καύσιμα…», είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της Air France.

Τελικά, η λύση βρέθηκε με άλλου είδους διακανονισμό…

Όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Air France, η γαλλική ‘εταιρεία’ κατόρθωσε τελικά να πληρώσει τον λογαριασμό χωρίς να ‘δανειστεί’ χρήματα από τους επιβάτες. Ωστόσο, αρνήθηκε να αποκαλύψει τον τρόπο πληρωμής και πόσο ήταν το απαιτούμενο ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα