Με επίκεντρο τη βία η συνάντηση των «3»

Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν σήμερα (Τετάρτη) μετά τις 18:00 οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στην κλιμάκωση της βίας και θα συζητήσουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την αναχαίτισή τους. Παράλληλα, οι κ.κ. Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης σκοπεύουν να καθορίσουν τη γραμμή τους εν όψει της ψηφοφορίας την Πέμπτη για τη σύσταση προανακριτικής για την λίστα Λαγκάρντ, ενώ οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ

αναμένεται να θέσουν προς συζήτηση κι άλλα ζητήματα.

Από μεριάς του ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να θίξει το θέμα της υποβάθμισης του κοινοβουλίου με την εισαγωγή άσχετων διατάξεων στις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, της επιλογής των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και της επανακατάθεσης της τροπολογίας για τις ευπαθείς ομάδες σε άλλο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης αναμένεται να παρουσιάσει την πρότασή του για μείωση του ΦΠΑ από το 23% και να εκφράσει τη διαφωνία του για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς η ΔΗΜΑΡ δεν συμφωνεί με τον διαχωρισμό της τράπεζας σε «καλή» και «κακή».

Keywords
Τυχαία Θέματα