Μεγάλη συναυλία των Active Member με συμμετοχή γνωστών μουσικών

Οι Active Member καλούν στο χώρο της «Τεχνόπολις» τους καλλιτέχνες Ελένη Βιτάλη, Γιάννη Κότσιρα, Γιώτα Γιάννα, Μπάμπη Παπαδόπουλο, Νίκο Ξύδη, Veronica Harcsa, Jahcoustix, Erik Truffaz, Yacine & The Oriental Groove, Χνάρια, A.S.R., Noova Groova (B.D.Foxmoor, Νίκος Ξύδης, Πέτρος Κούρτης) και Pyromantic Orchestra (ομάδα μουσικών), προκειμένου να στήσουν με το κοινό μία μεγάλη μουσική γιορτή.

Για την αποψινή

συναυλία ο B.D.Foxmoor έχει γράψει ένα νέο κομμάτι για τον κάθε καλεσμένο που θα ακουστεί για πρώτη φορά, ενώ ο κάθε καλεσμένος θα ερμηνεύσει μαζί με τους Active Member ένα τραγούδι της προσωπικής του δισκογραφίας, καθώς και ένα από τα τραγούδια του hip-hop/ low bap συγκροτήματος.

Συμμετέχουν επίσης οι Aνταμαπανταχού (ομάδα κουκλοθέατρου) και τη μουσική ομάδα του Καλλιτεχνικού Καφενείου Μενιδίου που θα υποδέχεται τον κόσμο από νωρίς την ίδια μέρα με μουσικές.

Ώρα έναρξης: 21:00, Τιμές Εισιτηρίων: 12 ευρώ( Προπώληση) – 15 ευρώ (Την ημέρα της συναυλίας),

Σημεία Προπώλησης:καταστήματα Public, καταστήματα Παπασωτηρίου, καταστήματα Seven Spots, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Γκάζι, Δισκοπωλείο «Τζίνα» (Πανεπιστημίου 57) και ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, Τηλ: 210 3475518, 210 3453548

Keywords
Τυχαία Θέματα