Μέσι: Κράξιμο από τους οπαδούς της Παρί

Δεν πάνε καλά τα πράγματα για τον Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, που βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις και συναισθήματα στην πρώτη σεζόν της θητείας του στη γαλλική ομάδα. Oι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν «βράζουν» μετά τον αποκλειστό στο Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στη «δίνη του κυκλώνα».

Ο Αργεντινός σταρ δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να προσαρμοστεί στο Παρίσι και η υπομονή του κόσμου της ομάδας έχει εξαντληθεί. Μετά τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα σε κάθε επαφή του με τη μπάλα στο ματς με τη Μπορντώ την Κυριακή, μαζί και με τον Νεϊμάρ, ο Μέσι έγινε ο κύριος αποδέκτης των αισχρών γκράφιτι με τα οποία γέμισαν οι οπαδοί της Παρί τους τοίχους του προπονητικού κέντρου.

Τα μηνύματα είχαν απαράδεκτο περιεχόμενο, αποκαλούσαν «που@#$$# γιο» τον Μέσι και ορισμένα άλλα έγραφαν «άντε γαμ$@$^% κι εσύ Λίο και ο Νασέρ». Οι άνθρωποι των εγκαταστάσεων της ομάδας τα είδα όλα το πρωί της Δευτέρας και επιστρατεύθηκε συνεργείο για να καθαρίσει τους τοίχους…

Anti-Lionel Messi and Nasser Al-Khelaifi graffiti at PSG's training ground this morning. @CulturePSG pic.twitter.com/NuRk058ILr

— Kobina Essar Niccolò Makaveli (@Sarkobina) March 14, 2022

PSG: Fans graffiti club's training centre with demands for Lionel Messi to leave https://t.co/Ph2lbksDhZ

— Nigeria News Buzz (@NigeriaNewsBuz) March 14, 2022

 «Λίγο σεβασμό, παρακαλώ»

Οι κολλητοί του Μέσι Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας υπερασπίστηκαν τον Αργεντινό μέσω τοποθετήσεων στα Social Media, ενώ το μήνυμα του υπέρ του αρχηγού της «Αλμπισελέστε» έστειλε με ανάρτηση του στο Twitter και ο άλλοτε σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ. «Λίγο σεβασμός για αυτόν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή παρακαλώ», έγραψε ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός στη δημοσίευση του την οποία συνόδευσε με μια κοινή τους φωτογραφία από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα για το Champions League στις 24 Νοεμβρίου του 2010. Θυμίζουμε πως οι «Μπλαουγκράνα» είχαν κερδίσει με σκορ 3-0 με τον Πέδρο να σκοράρει δις και τον Μέσι να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Un peu de respect pour ce grand monsieur du football svp pic.twitter.com/TmkLmHRChr

Djibril Cisse (@DjibrilCisse) March 14, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα