Μετά τον ΕΝΦΑ, συζητούν για ΕΣΠΑ-αμυντ. βιομηχανίες

«Μπαράζ» συναντήσεων για τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο, οι οποίοι θα βρεθούν εκ νέου σήμερα (Πέμπτη), σε μια προσπάθεια να κλείσουν ένα-ένα τα ανοιχτά ζητήματα πριν καταφτάσει το κλιμάκιο της τρόικας στην Αθήνα.

Τη σημερινή συνάντηση των δύο πολιτικών αρχηγών, στην οποία θα συμμετέχουν οι συναρμόδιοι υπουργοί,

θα μονοπωλήσει το ΕΣΠΑ και η υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καθώς και οι αμυντικές βιομηχανίες.

Βελτιώσεις στο ΕΝΦΑ συμφώνησαν Σαμαράς-Βενιζέλος

Κοινή θέση στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων (ΕΝΦΑ) παρατηρήθηκε στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, το απόγευμα της Τετάρτης. Οι δύο άνδρες, συμφώνησαν πως θα πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις χωρίς να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας με δημοσιογράφους, αναφερόμενος στο φόρο των ακινήτων και των αγροτεμαχίων έδωσε το στίγμα, δηλώνοντας ότι θα υπάρξουν λογικές βελτιώσεις.

«Οι βελτιώσεις θα είναι συνεχείς όχι μόνο υπό την πίεση των βουλευτών, αλλά γιατί έχουμε συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η κοινωνία», τόνισε από την πλευρά του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος .

Ακόμη, συζητήθηκε η επίσκεψη Λαβρόφ στην Ελλάδα, με τον Πρωθυπουργό, αλλά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να εκτιμούν πως η επίσκεψη του ΥΠΕΞ της Ρωσίας είχε θετικό πρόσημο και βοήθησε τις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα