«Μεθυσμένη πολιτεία»

«Μεθυσμένη πολιτεία» θυμίζει το Περιστέρι, λόγω της πρόκρισης του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Περιστέρι (0-0), το χθεσινό ισόπαλο 2-2 χάρισε το εισιτήριο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό.

Σε

έναν συγκλονιστικό σε εξέλιξη ημιτελικό, στην Τρίπολη η ομάδα του Περιστερίου πήρε την ισοπαλία (2-2) κόντρα στον γηπεδούχο Αστέρα Τρίπολης, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. «Κλειδί» για την πρόκριση των φιλοξενούμενων αποδείχθηκε η αποβολή του Μπαρτολίνι στο 6’, με την ομάδα του Αστέρα να συνεχίζει το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Η πρόκριση πάντως άλλαξε χέρια τρεις φορές στο παιχνίδι.

Αρχικά οι φιλοξενούμενοι πήραν σκορ πρόκρισης με το γκολ του Τάτου (15’), ενώ ακόμη και μετά την ισοφάριση του Αστέρα από τον Ροτζέριο (πεν. 19’), ήταν αυτοί που είχαν στα χέρια τους την πρόκριση. Η ομάδα της Τρίπολης έκανε την ανατροπή με τον Ναβάρο στο 46’, σκορ που οδηγούσε την ομάδα του στον τελικό του θεσμού.

Ο Μήτρογλου όμως είχε άλλη άποψη, καθώς με δικό του γκολ στο 72’ χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Ατρόμητου.

Keywords
Τυχαία Θέματα