Μια ακόμα διεθνής διάκριση για τον Γιώργο Βούκανο και το Aria Passion

Μια ακόμα διεθνή διάκριση έλαβε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Βούκανος για το εξαιρετικό τραγούδι του Aria Passion, στην τελετή απονομής των διεθνών βραβείων μουσικής Intercontinental Music Awards που συμμετέχουν διακεκριμένοι συνθέτες, ερμηνευτές και μουσικοί από όλες τις ηπείρους. Το Aria Passion το οποίο ερμήνευσαν οι ταλαντούχες Άντα Αθανασοπούλου στο τραγούδι και Χρύσα Ρώμα

για τον εορτασμό των 25 Χρόνων του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου Fashion TV κάτω από την Ακρόπολη, ντύνοντας ως μουσικό soundtrack τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια, απέσπασε το βραβείο καλύτερου μουσικού θέματος στην Ευρώπη στην κατηγορία Fusion.

Ο Γιώργος Βούκανος παρουσιάστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην τελετή βράβευσης στο Los Angeles και αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τους κριτές για την βράβευση αυτή, προσκάλεσε τους θεατές να επισκεφθούν την όμορφη Ελλάδα, να γευτούν την Ελληνική Κουζίνα και να νιώσουν την ελληνική φιλοξενία και τον πολιτισμό της. Με τα Intercontinental Music Awards tο Aria Passion βραβεύτηκε για δεύτερη φορά με διεθνές βραβείο (TIL TALENT Awards Platinum).

Συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι στις 17 Σεπτεμβρίου

Ο Γιώργος Βούκανος συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι στις 17 Σεπτεμβρίου με ένα μεγάλο καστ καλλιτεχνών παρουσιάζοντας το νέο του έργο “Θεσμοφορίων Χορός – Μια ωδή στην Γη” σε κείμενα Έφης Παναγοπούλου μαζί με τον μεγάλο Βασίλη Σαλέα και σε σκηνοθετική επιμέλεια Άντζελας Γκερέκου στο Αττικό Άλσος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαίας της Περιφέρειας Αττικής. Τα δύο αγαπημένα κορίτσια που θαυμάσαμε αρκετές φορές στην Ηλεία στα έργα του συνθέτη θα τις δούμε σύντομα σε μεγάλες παραγωγές. Την  Άντα Αθανασοπουλου  θα απολαύσει σε λίγες μέρες το Αθηναϊκό κοινό στο Ηρώδειο, ενώ η ηθοποιός Χρύσα Ρώμα θα κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά “Ναυάγιο” στο Mega Channel.

https://www.intercontinentalmusicawards.com/winners/winners2023/ Το Aria Passion από το Fashion TV Showhttps://www.youtube.com/watch?v=2YUNJ0rpxS
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργο Βούκανο, Aria Passion,giorgo voukano, Aria Passion