Μιλάει για ΠΑΟΚ και Φορλάν η «Γάτα»

Η εφημερίδα Γάτα στο σημερινό της φίλο αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για τον Ντιέγκο Φορλάν καθώς θέλει να κάνει το ΜΠΑΜ....

Αναλυτικά τι γράφει:

"Το ψάχνει εδώ και πολύ καιρό. 0 Νέσιντ είναι αναμφίβολα μεγάλος παίκτης, ο Τζιόλης χρησιμότατος, ο Σπυρόπουλος πολύτιμος και φυσικά άλλοι παίκτες που ήρθαν στην Τούμπα, όπως ο Λούκας, μπορούν πράγματι να ανεβάσουν το επίπεδο του Δικέφαλου.

Όμως επειδή ακριβώς έχει

ανοίξει η όρεξη του κόσμου, κυρίως εξαιτίας των εξαγγελιών του Ιβάν Σαββίδη, περιμένει πάντα και αυτό το περιβόητο «μπαμ» που θα κάνει τους πάντες να τρελαθούν από την χαρά τους, που θα «γκρεμίσει» το αεροδρόμιο και που θα πουλήσει μόνος του ακόμη 1000 διαρκείας τουλάχιστον.

0 Ντιέγκο Φορλάν είναι αναμφίβολα ένας τέτοιος παίκτης. Στα 34 του αγωνιζόταν στην Ιντερνασιονόλ και φαίνεται πως ακόμη είναι διαθέσιμος. Κι αυτό έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του δικέφαλου που ψάχνονται και πάλι για τον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή. 0 Φορλάν, που έκανε ένα καταπληκτικό Παγκόσμιο Κύπελλο πριν μερικά χρόνια, γνωρίζει φυσικά για τον ΠΑΟΚ μέσω και του Πάμπλο Γκαρσία, όμως το ζητούμενο είναι κατά πόσο ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει από την μία το συμβόλαιο του και από την άλλη τις απαιτήσεις του γενικότερα.

Διότι για τον Ουρουγουανό θα είναι μεγάλη απόφαση ον έρθει και πάλι στην Ευρώπη, για να ενισχύσει μία ομάδα που θεωρητικά για τον ίδιο είναι άγνωστη και δεν έχει πετύχει κάτι αξιόλογο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης για τον συγκεκριμένο παίκτη έχει ανάψει το πράσινο φως, ώστε αν είναι εφικτό, να προχωρήσει το όλο θέμα και ο ΠΑΟΚ να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση. Αν το κάνει, τότε όντως θα υπάρχει μία πιο σοβαρή προσέγγιση και δεν αποκλείεται να μιλάμε για ένα deal του Αυγούστου, που θα τρελάνει τον κόσμο του Δικέφαλου, που έχει ίσως πολύ ανάγκη την στιγμή αυτή το κερασάκι που θα ομορφύνει μία τούρτα, που είναι ήδη ελκυστική."

πηγη paokplanet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα