Μηνύει την JLO ο προσωπικός της σωφέρ

Ο πρώην σοφέρ της τραγουδίστριας Jennifer Lopez κατέθεσε μήνυση, υποστηρίζοντας ότι ο μάνατζέρ της Benny Medina τον ταπείνωσε και του κατέστρεψε την καριέρα.

Σύμφωνα με την μήνυση, ο Hakob Manoukian ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε να είναι οδηγός της τραγουδίστριας και του συζύγου της Marc Anthony το 2005 και συνδέθηκαν τόσο πολύ, ώστε τον έπεισαν να κλείσει την εταιρεία, που είχε, και να δουλέψει αποκλειστικά για αυτούς ως Υπεύθυνος

Μεταφοράς και Ασφάλειας του ζεύγους.

Ισχυρίζεται ακόμα ότι η τραγουδίστρια συμφώνησε να του καταβάλει $200.000 ετησίως. Ωστόσο, σύμφωνα με την μήνυση, τα πράγματα ξέφυγαν, όταν η JLO ξεκίνησε τα γυρίσματα της ταινίας “What To Expect When You’re Expecting” το 2011 και αναγκάστηκε να περνά τον περισσότερο του χρόνο με τον μάνατζερ Benny Medina.

O Hakob υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ τον «σιχαινόταν» από την αρχή και τον προσέβαλλε συνέχεια για τον τρόπο που ντύνεται, πολλές φορές και δημοσίως, και του έλεγε ότι «δεν μπορούσε να μιλήσει καλά Αγγλικά».

Σιγά-σιγά ο μάνατζερ έπεισε την Jennifer να τον απομακρύνει από την θέση που κατείχε και να τον περιορίσει ως έναν «απλό» οδηγό για θελήματα!

Έτσι αναγκάστηκε να παραιτηθεί και τώρα μηνύει την τραγουδίστρια και τον μάνατζερ για την ζημιά που υπέστη.

Από την άλλη ο μάνατζερ λέει ότι ο Manoukian «είναι ένας αχάριστος υπάλληλος που αποφάσισε να παραιτηθεί!».

Keywords
Τυχαία Θέματα