Μήνυμα στους δημότες Αγ. Παρασκευής

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, με πλήρη συναίσθηση της κρίσιμης συγκυρίας που βιώνει η χώρα προτρέπει «να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αποτροπή της απαξίωσης και της σταδιακής υποβάθμισης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Όπως τονίζει, «νευραλγικές υπηρεσίες των Δήμων απειλούνται με αποδόμηση και κρίσιμες κοινωνικές-προνοιακές δράσεις τους με ολική κατάρρευση» υπογραμμίζοντας πως «δεν μας επιτρέπεται να μείνουμε απαθείς».    

Ενημερώνει επίσης πως «συμμετέχοντας στη κινητοποίηση διαμαρτυρίας των Δήμων της Αττικής, την οποία αποφάσισε

η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, από τις 10.00 π. μ. μέχρι το τέλος του ωραρίου, οι υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παραμείνουν κλειστές».

Σημειώνεται ότι θα λειτουργήσουν κανονικά οι Παιδικοί Σταθμοί και με προσωπικό ασφαλείας το Τμήμα Πρωτοκόλλου και το Τμήμα Ληξιαρχείου.

Ο κ. Ζορμπάς, καλέι «τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο να δώσουν το «παρών» σε μια ειρηνική διαμαρτυρία».

Τέλος, ζητά «τη κατανόηση των πολιτών οι οποίοι στο διάστημα αυτό δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν, ας μην ξεχνούν όμως ότι πρόκειται  για ένα θέμα που μας αφορά όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα