Μήπως να… ψάξετε καλά το στολισμένο δέντρο σας;

Μια γυναίκα στο Τέξας έγινε viral στο TikTok καθώς κατέγραψε σε βίντεο την στιγμή που ένα ζωάκι την κοιτάει μέσα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σαλονιού της. Η 29χρονη είπε στο Fox News, ότι έκανε μια δουλειά μέσα στο σπίτι όταν ξαφνικά άκουσε ένα φτάρνισμα: «Συνέχισα να δουλεύω σκεπτόμενη ότι απλώς άκουγα πράγματα. Μετά άκουσα ξανά κάποιους άλλους θορύβους».  Αρχικά, νόμιζε πως η γάτα της είχε φέρει μέσα στο σπίτι έναν αρουραίο ή ότι μικρά γατάκια μπήκαν κάπως στον χώρο. Άρχισε να ψάχνει κάτω από τους καναπέδες και

τις κουρτίνες. «Καθώς είχα σκύψει κοιτάζω προς τα αριστερά και βλέπω την ουρά του. Μια μικρή, γυμνή ουρά που μοιάζει με αρουραίο», είπε.

«Σταμάτησα, σήκωσα λίγο το βλέμμα μου και είδα μια μεγάλη μπάλα από γκρίζα γούνα που αναπνέει. Άρχισα να προσπαθώ να τον βγάλω έξω, αλλά κρατιόταν από τα κλαδιά. Είχε κάποια δύναμη, γιατί ήταν μεγάλος», είπε όταν αντίκρισε το πόσουμ ανάμεσα στις χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Τελικά στην προσπάθεια της να το βγάλει, εκείνο έτρεξε κάτω από τον καναπέ: «Έτρεξε πίσω από το δέντρο, κάτω από τον άλλο καναπέ και συνέχισα να τον μετακινώ, και απλώς το έκανε ξανά και ξανά».  Το βίντεο στο TikTok έγινε viral και μετρά πάνω από 6 εκατομμύρια προβολές, με την ίδια να γράφει στη λεζάντα: «Δεν καταλαβαίνω πως αυτό το πράγμα μπήκε μέσα στο σπίτι μου».

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

original sound – Brett

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μήπως …,mipos …