Μητέρα και κόρη συμπρωταγωνιστούν σε ταινίες πορνό!

Η Αυστραλή Μία Ρόμπινσον δε δίστασε να ακολουθήσει την καριέρα της κόρης της, Κίκι Βίντις στη βιομηχανία πορνό, προκειμένου να μείνει κοντά της!

Η Κίκι Βίντις πήρε τη μεγάλη απόφαση να γίνει πορνοστάρ στα 18 της, όταν παρακολούθησε για πρώτη φορά ταινία πορνό και πίστεψε ότι μπορούσε να το… κάνει πολύ καλύτερα από την πρωταγωνίστρια!

Γι’ αυτό το λόγο μετέβη στις ΗΠΑ, προκειμένου να ακολουθήσει

το όνειρό της. Αρχικά η μητέρα της δε γνώριζε το σκοπό του ταξιδιού της, ωστόσο λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο της ομολόγησε, ότι σκοπεύει να κάνει καριέρα στις ταινίες πορνό. Η συμβουλή της μητέρας της; Να μην κάνει τίποτα για το οποίο θα έπρεπε να είναι μεθυσμένη ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μετά από λίγο καιρό, η Κίκι συμμετείχε σε φωτογράφηση πορνογραφικού περιοδικού που είχε θέμα «μάνα και κόρη» και πρότεινε στη μητέρα της να κάνουν μαζί μια αποκαλυπτική φωτογράφιση, όπως και έγινε, και αυτή ήταν η αφορμή για τη Μία να μπει στη βιομηχανία.

Σήμερα, οι δύο τους έχουν συμπρωταγωνιστήσει ήδη σε αρκετές ταινίες, ενώ θα συμμετάσχουν σε στριπ-σόου στην Αυστραλία, στο πλαίσιο της έκθεσης Erotica, όπου θα κάνουν μαζί ένα «σούπερ σέξι αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια» νούμερο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η μαμά Ρόμπινσον.

Keywords
Αναζητήσεις
πορνο .μιτερα
Τυχαία Θέματα