Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια σε Χρήστου και Μακρυγιάννη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη με ανάρτηση του τους αθλητές Απόστολο Χρήστου και Βαγγέλη Μακρυγιάννη για τις επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.

Θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ύπτιο, αλλά και στον Βαγγέλη Μακρυγιάννη που τερμάτισε στην 4η θέση στον ίδιο τελικό. Οι αθλητές μας συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα!

— Prime Minister

GR (@PrimeministerGR) February 13, 2024

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης έγραψε στην ανάρτηση του στο Χ: «Θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100μ. ύπτιο, αλλά και στον Βαγγέλη Μακρυγιάννη που τερμάτισε στην 4η θέση στον ίδιο τελικό. Οι αθλητές μας συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα!»

Ο Μητσοτάκης βράβευσε τον Ρεχάγκελ -Τι είπε για άνοιγμα γηπέδων, η συμβουλή που του έδωσε ο Γερμανός τεχνικόςΠαντρεύτηκε ο επικοινωνιολόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Έρικ ΠαρκςΗ στιγμή που γιουχάρουν τον Κασσελάκη ενώ φτάνει στην εκδήλωση για την ΚεντροαριστεράΑχτσιόγλου για Κασσελάκη στην εκδήλωση “απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;”- Έκρινε ότι ήθελε να έρθει… Δικαίωμά του”
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκης, Συγχαρητήρια, Χρήστου, Μακρυγιάννη,mitsotakis, sygcharitiria, christou, makrygianni