Μητσούνης εμβόλιο: Πένθος για τον θάνατο του επιχειρηματία – Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Πόρτο Ράφτη, από τον ξαφνικό θάνατο του επιχειρηματία Γιώργου Γιαννάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς τη Δευτέρα. Ο Γιώργος Γιαννάκης ήταν γνωστός στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ – εστιατορίου “Cafe del Mar” στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο είχε πελάτες μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος της πρωτεύουσας και της περιοχής. Τακτικοί θαμώνες στο “Cafe Del Mar” αλλά και στο εστιατόριο “φύκι – φύκι” του οποίου επίσης

ήταν ιδιοκτήτης, ήταν ανάμεσα σε άλλους ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος και ο Μάρκος Σεφερλής. Ο 52χρονος επιχειρηματίας που ήταν γνωστός και ως “Μητσούνης”, είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ενώ αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του. Δεν υπάρχουν πάντως στοιχεία που να συνδέουν τον θάνατο με το εμβόλιο που έκανε για τον κορονοϊό.

“Καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα σου αδερφέ”

Φίλοι, γνωστοί και συνεργάτες του Γιώργου Γιαννάκου αποχαιρέτησαν τον επιχειρηματία. Ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε μια φωτογραφία του 52χρονου Instagram, στην λεζάντα της οποίας έγραψε “καλό ταξίδι να έχει η ψυχούλα σου αδερφέ”. Ο δήμαρχος Μαρκόπουλου, Κωνσταντίνος Αλαγιάννης, μιλώντας στο Mega για το θάνατο του “Μητσούνη” ανέφερε πως ήταν ένα “πάρα πολύ καλό και αγαπητό παιδί, πρόσχαρος, όπου είχε ασχοληθεί ως επιχειρηματίας ήταν επιτυχημένος και δεν είχε γενικά κακίες, εδώ στο δήμο Μαρκοπούλου. Πάντα με το χαμόγελο και κυρίως βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο.

“Ο Γιώργος ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν υπόδειγμα επιχειρηματία, ένας άνθρωπος ο οποίος είχε δώσει μια άλλη ώθηση στα επιχειρηματικά δρώμενα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη. Θέλω να πιστεύω όμως ότι το έργο του θα συνεχιστεί”, είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Δαβερώνης, πρόεδρος Ένωσης Εστιατορίων Αττικής. “Ήταν ένας άνθρωπος της παρέας, ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος μπορούσες να συνομιλήσεις μαζί του και να καταλάβεις πολλά πράγματα, σου έδινε την αίσθηση ότι η εικόνα στα εστιατόρια ήταν κάτι για αυτό πολύ σημαντικό. Πραγματικά είναι μεγάλη απώλεια”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσούνης, Πένθος, – Αναμένεται,mitsounis, penthos, – anamenetai